Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedtek azokkal a férfiakkal akikről kiderült korábban hogy csak szexet akartak?
Pl egy baráti társaságban beszéltek velük, elmentek ha a szexet akaró férfi is ott van?
Én nem akartam csak szexet így abbamaradt a dolog ezekkel a férfiakkal csak furcsán érzem magam ha megint találkozni kell velük...
Én csak olyan szituációban voltam, amiben létre is jött a barátság extrákkal kapcsolat. Azóta véget ért, de nem azóta sem érzem magam rosszul a pasi társaságában. Teljesen korrekt módon viszonyultunk egymáshoz, sőt asszem még valami baráti érzés is kialakult köztünk, úgyhogy nálam nincs gond ezen a téren.
Persze, ha úgy érzed, hogy számodra kellemetlen lenne találkozni az említett férfival, esetleg bunkó módon adta tudtodra, hogy csak szexet akar, akkor ne menj.
Ha jó faszi, akkor úgyis bemagyarázzák maguknak a csajok, hogy "ah, majd én megszelidítem a rosszfiút"
Ha tré csávó, akkor megalázzák, levegőnek nézik.
Kedves 3as!
Igen, igazad van, ha egy görény az illető, nyilván levegőnek fogom nézni. És ilyenkor eltörpül minden más, pont leszarom azt is, ha jól néz ki.
Az ember jelleme a fontos.
Attól, hogy csak szexkapcsolat, az nem jelenti azt, hogy a másikkal görény módon lehet viselkedni...
6-os, pontosan tudom, ez ihlette a választ is!
Gondoltam, megprobalok rendet tenni az incel fejében, akik úgy gondolják, hogy a "nőknek csak a külső a fontos"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!