Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan, hogy azért szakítottak egy pasival mert egyzserűen túl kevés volt a fizetése?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 15:16
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

30. nem hiszem el már nem is tudom a hányadik alkalom ez arra h csak fogod magad bemásolod a kélrdésem és kicserélsz benne néhány szót ha trollkodsz akkor csináld kreatívabbban.

amúgy meg nem tudod milyen mércéről beszélsz.

2022. dec. 29. 22:30
 32/43 anonim ***** válasza:
30%
31 Szerintem meg baromi jól rámutat a kettős mércéitekre...
2022. dec. 29. 22:32
 33/43 anonim ***** válasza:
24%

32

Igen. Egyszerüen nem értem! Ha én nem állok le csóró pasival, akkor aranyásó k*rva vagyok, felszines stb.

Ha egy férfi nem áll le tulsulyos és/vagy nem szép nővel? Aaaaz nem felszines! Hogyne..

🖕🖕🖕

2022. dec. 29. 22:50
 34/43 A kérdező kommentje:

33. Na akkor kifejtem h én mint férfi hogy látom ezt és miért lehet ez

Sok helyen fórumon videokban blogokban webolddalokon olvasni, hogy a nők nem elsősorban a pasik miatt akarnak szexik lenni.

Ámde nagyon sok férfi azért akar jó fizetést,autot,lakást meg házat mert azt hiszi ezzel jelentősen javulnak az esélyei a nőknél.

na érthetőbb?

amúgy meg egyetlen éppesszű pasinak se kéne egy tehén nő.

2022. dec. 29. 23:11
 35/43 anonim ***** válasza:
39%

34

"amúgy meg egyetlen éppesszű NŐNEK se kéne egy CSÓRÓ PASI.

Egyébiránt, nem értem, hogy jön ez ide! Azon sír a szád, hogy a nők felszines szempontok alapján válogatnak!(pénz) Te is felszines szempontok alapján válogatsz! Akkor hol a gond?

Tudom-tudom! A nőnek ne legyenek elvárásai! Csak a férfiaknak lehetnek....

Amugy meg ez ordas nagy baromság, magamnak a férjem szakadt alsónadragjában is jó vagyok!

2022. dec. 29. 23:23
 36/43 anonim ***** válasza:
37%
Oké, akkor egyetlen épeszű nőnek sem kéne egy csóringer férfi.
2022. dec. 29. 23:23
 37/43 A kérdező kommentje:

"Amugy meg ez ordas nagy baromság"

mondod te...

[link]

2022. dec. 29. 23:37
 38/43 anonim ***** válasza:
58%

A cikk legelső mondata:

"A saját nőiességünk megélése egyénenként változik"

- De arra továbbra sincs valasz, hogy miért felszines, ha nekem fontos a pasi egzisztenciája, és az miért nem, hogy neked csak vékony, szép nő kell.

2022. dec. 29. 23:46
 39/43 anonim ***** válasza:
40%
Csak azt tudom, hogy minél önzőbb egy nő, annál jobban számít neki a pénz. Minél önzetlenebb, annál kevésbé.
2022. dec. 30. 08:02
 40/43 anonim ***** válasza:
57%

39

Ez baromság! A gyerek pénzbe kerül, sokba! Pont az az önző, aki nyomorba, szegénysegbe vállal gyereket, mert "ő akar gyereket" ... es önző a gyerekkel szemben

2022. dec. 30. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!