Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan, hogy azért szakítottak egy pasival mert egyzserűen túl kevés volt a fizetése?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 15:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Olyan volt, hogy összevesztünk olyan dolgon, amit ő annak vett, hogy az anyagiak miatt b.tatom, pedig messze nem az volt az oka, csak projektált. Volt egy munkahelye, ami otthonról bedolgozós volt, és rohadt sok önkéntes túlórával is épp elérte a minimálbért... nekem sosem a bérrel volt a bajom, hanem azzal, hogy a sok túlóra miatt alig töltöttünk időt együtt, minden programot 2 héttel előtte le kellett szervezni minimum, mert ha nem, akkor vállalt annyi pluszmunkát, hogy ne lehessen programozni mellette egy sétálásnyit vagy moziba menésnyit sem, tök eltérő munkarendben is, mint én. Akkor egy idő után szóltam, hogy nekem ez így nem kielégítő, hogy ennyire nincs közös együtt töltött idő. Talált egy másik munkát, jobb fizuval... 3. munkanapon dérrel-dúrral hazaállít, hogy a hülye főnök rá mert szólni, hogy rosszul fog egy szerszámot (párom saját bevallása szerint nem káromkodva és nem parasztul), inkább visszamenne A RÉGI JÓ KIS melójába, ahol legalább nem kell személyesen beszélnie a főnökkel. Az akkor szíven szúrt, hogy egy ilyen pitiség miatt visszamenne egy olyan munkába, ami mellett alig találkozunk / alig van minőségi együtt töltött idő... és akkor erre az volt a reakció, hogy "biztos az a gondod, hogy nincs elég pénz, apám is megmondta, hogy a nőknek családfenntartó kell". Amúgy ez a fajta motiválatlanság, érzéketlenség az irányomban, a menetrendszerű "biztos nem vagyok neked elég jó, amiért kevesebbet keresek nálad" féle pityergés (de a valós igényeimre oda nem figyelés), az önáltatás / önbecsapás (vagy játszott önáltatás... ezt sosem fogom megtudni 100%-osan) később is kiütközött, és ez volt a fő oka, amiért szakításra került a sor.
2022. dec. 29. 17:30
 22/43 anonim ***** válasza:
58%

19 Nem szamolom neked ossze, hogy konkretan hany ingatlan van a szuleim tulajdonaban. Es nem vagyunk luxuscsalad, csak az egyik jol fizeto szakmat valasztott, a masik meg reggel 6-tol este 10-ig dolgozik a vallalkozasaban, es meg igy sem fer bele az, ami valoban a luxus lenne.

Az, hogy nem az eletbenmaradasert kuzdesz, ne legyen mar luxus. Konkretan a jo fizeteshez SEMMI nem kell, csak tanulni es/vagy lehetosegeket kihasznalni. Es ne gyere nekem azzal, hogy deeee aki olyan szegeny csaladbol jott, hogy mar 14 evesen dolgoznia kellett, blabla mert az emberek tobbsege nem ilyen, hanem olyan, hogy bszik fejlodni, 18 evesen minden tankonyvet elegette, hogy hurra vegre nem kell tanulni, aztan evekkel kesobb jott ra, hogy az egyszeru meloja nem eleg semmire.

Vagy masok, akik tovabbtanultak ugyan, de nem gondoltak at, valami rossz szakot valasztottak es most epp azon gondolkodnak, megis mi a fszt csinaljanak ezzel a semmit nem ero diplomaval. Bar a legtobb multi akarmilyen diplomaval felvesz, de ugye ott is max az entry level melokra.

Es termeszetesen soha nincs keso valtoztatni. Barmikor atkepezheted magadat. Plane manapsag, amikor az interneten a vilag osszes tudasa kb ingyen az orrod elott van, tehat az sem lehet kifogas, hogy neked nincs penzed tanulni, es az internetnek hala a munkalehetosegek szama is vegtelen, millio dolog van, amihez nem kernek papirt, csak a tudasod.

Nekem ne gyere azzal, hogy luxus valami, amit kb barki elerhet, ha hajlando kezdeni magaval valamit az idoelbszason kivul.

2022. dec. 29. 18:12
 23/43 anonim ***** válasza:
59%

#17 Nem tartom el, nem élünk együtt.

#16 voltam

2022. dec. 29. 18:13
 24/43 anonim ***** válasza:
43%

Nem volt ilyen.

Eddig egyszer volt, hogy én szakítottam, ott egy bántalmazó, zsaroló volt az illető. A többi kapcsolatomban velem szakítottak, egyszer volt még közös megegyezés.

2022. dec. 29. 19:26
 25/43 anonim ***** válasza:
29%

Engem dobott már emiatt nő. Sőt, amiatt is, mert nincs autóm

Őszintén? Örülök neki, hogy így kiszelektálódnak azok, akik élő ATM-nek, vagy személyi sofőrnek akarnának tartani.

2022. dec. 29. 20:26
 26/43 anonim ***** válasza:
26%

Az en férjem, ennek a dupláját a keresi! (Bár, 13 évvel idősebb is, valamint, nem fair osszehasonlitani, minekután, nekem gyerekenkent, kiesett 2 év! Tehát, - 4 év !

DE! Az én gyerekem, nem fog a te cigányfajtaddal egy iskolába járni, így nem számit. Szerencsére nincs sok öreg c.tipusu

2022. dec. 29. 20:27
 27/43 anonim ***** válasza:
2%
Nah, helyben vagyunk, elkezdődött a cigányozás is. A burzsujkommandó bekapcsolta a bullshit generátort. XD 22,26
2022. dec. 29. 20:48
 28/43 anonim ***** válasza:
19%

27

Édesapám roma volt, szoval rám ezzel nem hatsz.... A cigány, pedig már magyon regota nem egy népcsoport megjelolese, hanem minosegjelzo.

Nem, a kettőnk 1.5M.es bevétele, továbbra sem luxus! Atlag etre elég

2022. dec. 29. 20:54
 29/43 anonim ***** válasza:
17%
27 Azert vagy csoro, mert bullshitnek gondolod a megoldast, remelem ez vilagos. Nem az Orban tehet rola es nem masok😚
2022. dec. 29. 20:57
 30/43 anonim ***** válasza:
21%

Lányok volt már olyan, hogy azért szakítottak egy NŐVEL mert egyzserűen NEM VOLT VÉKONY, SZÉP?

ugye-ugye! A kettosmérce

2022. dec. 29. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!