Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatom van, mégis sokszor gondolok a volt férjemre, akivel én szakítottam, mit tegyek?
Ha te azt gondolod, hogy ő le akar hútni, akkor minek vagy vele?! Ha nem bízol benne ilyen téren, akkor kár itt bármi kapcsolatról beszélni.
A volt férjed meg tiltsd le a p.ba mert csak feleslegesen mérgezed magad vele.
"Nem írtam olyat, hogy újra összejönnék vele, egyszerűen csak szeretném rajta látni, hogy megbánta amiket tett velem."
Nem fogja megbánni, teljesen feleslegesen pazarolod az időd és az energiád egy olyan dologra, ami soha nem fog megtörténni. Ha valóban elégedett vagy az életeddel, akkor ennek egyáltalán nem kéne foglalkoztatnia.
Az ex férjed valószínüleg csak bántani akart, mert válni akartál tőle, azért mondta, hogy ennyi nővel csalt meg. Ne foglalkozz vele, inkább örülj, hogy megszabadultál egy ilyen féregtől, aki képes volt még egyet beléd rúgni.
Ha szereted a mostani párodat, akkor ne foglalkozz azzal, hogy miért is van veled, hacsak nem ad rá indokot. Szeresd és próbalj boldog lenni vele, de ne nézegesd az exedet, mert csak magadat mérgezed vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!