Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatom van, mégis sokszor gondolok a volt férjemre, akivel én szakítottam, mit tegyek?
Te tudod!Én nem hiszek ebben a "szeressük mindannyian egymást gyerekek"-ben,ahol a volt exeket bemutatják egmásnak,meg mindenki széles mosollyal,őszinte barátsággal vesz ezeket tudomásul,és együtt elmennek nyaralni,meg hivogatják,nézegetik egymást,és egymáséit.
Azért arra is gondolj,hogy a jelenlegi párodnak-,aki kiállna melletted betegen is,a véksőkig-,hogy esne,ha te beszámolnál vidáman,boldogan,hogy pont összefutottál a volt férjeddel,és olyan jó volt látni,hogy minden rendben van vele,és minden jó,szép.És majd ezentúl is tartjátok a kapcsolatot,csak úgy,baráti szeretetből meg emberségből..
21,akkoe meg mit félsz, hogy lehet, hogy lehúz?! Magadnak mondasz ellent éa magyarázkodsz. Ha lezártad volna a csalódásod, akkor nem azon nyígnál, hogy a volt férjed bánja meg. Az égvilágon semmivel nem leszel beljebb.
Az hogy nosztalgiázgatsz, meg rá gondolsz, igenis arra vall, hogy nem vagy túl.
Addig ne mondj igent a lánykérésre, amíg ezt sürgősen nem rakod magadban a helyére. Akár pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!