Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Új kapcsolatom van, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatom van, mégis sokszor gondolok a volt férjemre, akivel én szakítottam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 évesen, érettségi utáni nyáron ismertem meg egy buliban a későbbi férjemet. Vonzó arc, kidolgozott test, lehengerlő szöveg jellemzi, úgy éreztem megütöttem vele a főnyereményt. A családja révèn nagyon gazdagok, születesnapomra, névnapomra mindig elvitt valahova üdülni (Cannes-tól Kínáig számtalan helyen jártunk). 20 évesen feleségül mentem hozzá, madarat lehetett volna velem fogatni, annyira boldog voltam, a világ legszerencsésebb emberének éreztem magam, hogy találkoztam vele. Házassagunk 4. évében váratlanul felmerült egy egészségügyi problémám, ami hosszas kórházi kezelést, majd otthoni regenerációt igényelt. Sajnos felszedtem a hónapokig tartó mozgáshiány miatt 7 kg-ot, a korábbi bombatestemet felváltotta a "van mit fogni rajta". Innentől kezdve elkezdett piszkálni a súlyommal, bármilyen problémáért engem okolt, a meglepetésekből is jelentősen visszavett, sokszor elutasított, ha szexelni akartam. Az önbizalmamat teljesen elvette, elhatároztam, hogy 25 évesen fiatal vagyok még ahhoz, hogy életem végéig boldogtalan legyek, így szakítok vele. Válás előtt bevallotta, hogy (24!) nővel megcsalt a kórházi tartózkodásom alatt. Elköltöztem tőle a szüleimtől kapott lakásomba (19. születésnapomra vették, addig bérbeadtam), férfiakról hallani sem akartam egy darabig. A véletlennek köszönhetően, az elromlott klímám kapcsán ismertem meg a jelenlegi párom. A tenyerén hordoz, figyel rám, nagyon hosszasan szoktunk beszélgetni egymással a közeli parkba való sétálás közben vagy főzés során, úgy érzem, hogy révbe értem mellette. Külsőleg átlagosnak mondanám, nem az a tipikus szépfiú. 11 hónapja vagyunk együtt, nálam lakik, tegnap megemlítette, hogy a koronavírus megszűnése után szeretne majd eljegyezni és később elvenni. Ezzel kapcsolatban felemás érzeseim vannak: nagyon nagy boldogsággal töltene el, másrészt egyre többször jut eszembe a volt férjem (Insta sztorijait és posztjait szoktuk egymásnak nézni). A párom anyagilag sokkal rosszabbul áll, kevesebbet keres nálam, egy egyszerű szakmunkás (nem nézem le emiatt!). Én kapok a szüleimtől havonta egy bizonyos összeget is. Bizalmatlan vagyok, hogy nem csak ki akar-e ezzel használni, hogy mellettem egy nagyon jó életszínvonalon tud élni. Volt férjemmel is egyre jobban szeretnék találkozni, hátha saját szájából hallgatnám, hogy megváltozott és megbánta az egészet. Sokszor nosztalgikus érzesek fognak el, hogy mi volt mondjuk 3 éve ilyenkor.

2020. szept. 11. 15:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Azr nem írtam le, hogy a mostani barátom is elég súlyos terhet cipel a vállán. Exbarátnője petefészekrákban hunyt el, élete végéig, a legnehezebb napokban is mellette volt. Tudom, hogy ő nem hagyna magamra, ha bármi egészségügyi gondom adódna, ami nagy megnyugvás számomra.
2020. szept. 11. 17:59
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

Te tudod!Én nem hiszek ebben a "szeressük mindannyian egymást gyerekek"-ben,ahol a volt exeket bemutatják egmásnak,meg mindenki széles mosollyal,őszinte barátsággal vesz ezeket tudomásul,és együtt elmennek nyaralni,meg hivogatják,nézegetik egymást,és egymáséit.

Azért arra is gondolj,hogy a jelenlegi párodnak-,aki kiállna melletted betegen is,a véksőkig-,hogy esne,ha te beszámolnál vidáman,boldogan,hogy pont összefutottál a volt férjeddel,és olyan jó volt látni,hogy minden rendben van vele,és minden jó,szép.És majd ezentúl is tartjátok a kapcsolatot,csak úgy,baráti szeretetből meg emberségből..

2020. szept. 11. 18:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rosszul döntöttél. Lehet, hogy nem zártad le még a múltadat.
2020. szept. 11. 18:54
 24/26 anonim ***** válasza:
66%

21,akkoe meg mit félsz, hogy lehet, hogy lehúz?! Magadnak mondasz ellent éa magyarázkodsz. Ha lezártad volna a csalódásod, akkor nem azon nyígnál, hogy a volt férjed bánja meg. Az égvilágon semmivel nem leszel beljebb.

Az hogy nosztalgiázgatsz, meg rá gondolsz, igenis arra vall, hogy nem vagy túl.

Addig ne mondj igent a lánykérésre, amíg ezt sürgősen nem rakod magadban a helyére. Akár pszichológussal.

2020. szept. 11. 19:34
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
Túl jó dolgod van most, elfelejtetted, h milyen volt, amikor cserben hagytak, megaláztak. És mégsem becsülöd... A szíved, az egód, máshonnan várja a dicséretet. Na azt pedig várhatod.. nem véletlen lettél cserben hagyva, megalázva. Addig kepeszkedsz, míg ezt a kapcsolatodat is tönkrevágod...
2020. szept. 11. 20:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Neki is jó dolga van mellettem, havonta 250-300 000 Ft-ot legalább költök rá. Kapok tőle bókokat, dicséretet, megbecsül. Nem bántam meg a férjemmel való szakítást, ma sem döntenék másképp. A nosztalgiázást mindenki szereti, sokszor gondolok gyerekkori vagy tinédzserkori szép emlékekre is, az első csókra, az első szexre, mégsem akarok velük újból összejönni.
2020. szept. 12. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!