Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szakítottak már azért egy fiúval mert egyszerűen túl keves volt sz egzisztenciaja?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 11:58
2/20 anonim válasza:
Össze se jövök olyannal aki csóró. Úgy szakítás sincs 😀
3/20 anonim válasza:
Hát, igen. Az egzisztencia elég tág fogalom. Nekem már volt olyan hogy egy pasi el volt hizva, okkal ... Nem sportolt, nem érdekelte semmi. En 12 órákat dolgoztam akkor, mellette jártam futni, ő nem dolgozott fél éve már akkor, mert 'varta a jó lehetőséget'. Sportra pedig 'nem volt ideje '. Ha ezt rá lehet fogni az egzisztenciára, akkor igen. Szakítottam már ezért
4/20 anonim válasza:
3.-ra.
Te a fogalmakkal sem vagy tisztában! Egzisztencia = lakás, kocsi, lóvé, ...
5/20 anonim válasza:
Ne spammolj már a hülyeségeiddel. Csajok "életútja" kb a következőképpen néz ki: középsuliban elkezdenek randizni. Utána egyetemre/főiskolára mennek, amikor otthagyják a középsulis pasit. Utána buliznak össze-vissza, majd ott választanak valakit és ahhoz mennek hozzá. Ennyi. Addig bőven van idejük megválogatni, hogy kinek mennyire jó az egzisztenciája.
6/20 anonim válasza:
5
Az én életutam nem így néz ki.
7/20 anonim válasza:
Csak azért, mert folyton sírt a szája, hogy másoknak mennyivel könnyebb és szebb az élet, de tenni semmit nem tett azért, hogy ő is elérje amire vágyik. Megsúgom, hogy akinek látszólag többre futotta, az tett is érte, hogy olyan színvonalon élhessen, amire vágyik. (Kivéve milliárdos papa pici fia/lánya, de lássuk be ez ritka kivétel, és úgyis szétdrogozza az agyát 30éves kora előtt, úgyhogy az nem számít)
8/20 anonim válasza:
7.-re.
Mé hajon meg? A csanádodnak kéne
9/20 anonim válasza:
9
Nem ismerek csanádot, de köszi.
EGYÉBKÉNT MEG AZÉRT, MERT ROHADTUL UNALMAS MÁR
10/20 anonim válasza:
4, mielőtt oltogatsz inkább csapj fel egy szótárat, mert nem vsak azt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!