Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok szakítottak már azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok szakítottak már azért egy fiúval mert egyszerűen túl keves volt sz egzisztenciaja?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Én szakítottam már ilyen miatt de nyomós okkal. Nem tudta fizetni az albérleti díj felét sem mert nem volt munkája. Egész nap wowozott és hiába csináltam meg az önéletrajzát és nyomtattam ki vagy 50 példányban nem vitte sehova. Betette otthon az alsó fiókba és kész. Lusta volt munkát keresni. Ha ritkán talált valamit és felvették akkor 2 hét után elküldték. Elegem lett. Szakítás után hazaköltözött a szüleihez. Azóta is velük él.
2022. júl. 11. 14:31
 12/20 VincentLaw ***** válasza:
92%

Na én láttam jó pár ilyet. Sajnos még a saját bőrömön is megtapasztalhattam az egyik exem által.

2022. júl. 11. 15:00
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Önmagában emiatt nem, de ebből adódó komplexus miatt igen.

Exemnek kevesebb pénze volt mint nekem, ez kettőnk közül csak őt zavarta, frusztrált és bunkó lett a témától, nem bírtam idegekkel.

A mostani páromnál is jobban keresek jelenleg, ő tudja felnőttként kezelni így nem okoz problémát.

2022. júl. 11. 17:20
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
én 25cm egzisztencia alatt nem ismerkedem.
2022. júl. 12. 18:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a lovardába jársz ismerkedni, az biztos hely...

2022. júl. 16. 06:49
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
Kukac mérete is elég a túlélésedhez? Mondjuk lehet egy ilyen nemzőszerszámmal jol tud keresni az életben így a rezsidet is ki tudja majd fizetni. Sajnos a mai 30 alatti srácok nagy része egy lusta bulizos iszákos konzol előtt jatszó hajnalig srác. Mai lányok nem csodálom ha 10 húsz évvel idősebbekben talalják meg számítasaikat. Akik figyelnek rájuk meg támogatják is.
2022. júl. 16. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

"Sajnos a mai 30 alatti srácok nagy része egy lusta bulizos iszákos konzol előtt jatszó hajnalig srác."

Vagy éppen dolgozik meg tanul mint az állat, csakhogy majd később a kedves választott bele tudjon ülni a jóba.

2022. júl. 16. 11:16
 18/20 VincentLaw ***** válasza:
35%

Olvasva a mondatot, és a "bele tudjon ülni" sor végére érve, azt hittem, hogy más lesz a befejezés. :D

2022. júl. 18. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem.

Régebben csóró pasijaim voltak, látszólag olyan csórók, hogy ez változni sem fog. Akkor nem zavart..

Most 24 múltam, már nem kezdenék ilyennel, többre vágyom, mint örökre a szülők nyakán élni.. az se gond, ha amég egyedülálló a szülőkkel él, de kapcsolatban mostmár legyen képes többre.

2022. aug. 23. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Még egy nyomós indok, hogy ilyenkor nem terápia kell, hanem pénzosztogatás. A gazdagokat sokkal jobban megkéne adóztatni, hogy a szegényebb emberek helyre jöjjenek. Ha több pénze van az embereknek, kevésbé szoronganak, boldogabbak sokkal több kis vállalkozás lehetne beindítani. Nézzétek meg az északi országokat. Úgy tud működni rendesen a verseny, hogyha a szegényebb réteget feltudják emelni a szarból. Fizessenek gazdagok mindenki éljen jobban erre kell törekedni!
2022. aug. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!