Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan, hogy azért szakítottak egy pasival mert egyzserűen túl kevés volt a fizetése?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 15:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
68%

8

Konkrétan elismertük, hogy az anyagiaknak köze volt a szakításhoz... Te egyáltalán elolvasod a kommenteket, mielőtt válaszolsz, csak odaböfögöd a hülyeségedet, oszt' jóvan?

2022. dec. 29. 15:47
 12/43 anonim ***** válasza:
87%

#11 Nem tudom, hogy mit akart csinálni, gondolom nem is gondolta végig, csak valami nem tetszett neki.

Az viszont látszott, hogy nagyon eltérően gondolkodunk arról, hogy mi a luxus és mi nem az és nem fog működni.

2022. dec. 29. 15:51
 13/43 anonim ***** válasza:
35%

Az átlagos kinézetű 30 év feletti nők nem hogy szakítanak, de szóba se állnak olyan férfival, aki keveset keres. Inkább vesznek egy macskát.

Megdöbbenve olvasom a sztorikat az ingyenélő csövező hapsikról. Gondolom ezek fiatalkori kalandok, mert egy idősebb nő bebiztosítja magát anyagilag, a szerelem és a szex csak utána jön.

2022. dec. 29. 15:59
 14/43 anonim ***** válasza:
66%

12 Pedig teljesen alap dolgokat akartal, ebbol maximum a tobb lakas, ami mar a luxus fele hajaz, de a tobbi tok atlag.

Nem ertem, milyen gondolatmenet lehet amogott, hogy valaki ezt szandekosan elutasitja, meg ha lehetoseg is lenne ra. Mert az nyilvan egy mas tema, hogy sokan szimplan nem engedhetik meg maguknak, akkor se, ha amugy akarnak, de nem hiszem el, hogy van aki direkt nemet mond a normalis eletre, lol.

2022. dec. 29. 16:05
 15/43 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Pontosabban, nem jöttem vele össze, mert keves volt a fizetése. Gyereket csaladot szerettem volna mindenképp, és az drága dolog. A gyerek pénzkérdés. Bár én nem keresek jól, (netto 550) de eltartom magamat! Viszot, ha elmegyek szülni, a férfinak képesnek kell lennie eltrtani minket. Marpedig ehhez az kell, hogy minimum annyit keressen, mint én
2022. dec. 29. 16:26
 16/43 anonim ***** válasza:
82%
Nem. A jelenlegi barátomnak sokkal kevesebb a bevétele, mint az enyém. Ezt már az elején is tudtam.
2022. dec. 29. 16:26
 17/43 anonim ***** válasza:
16%

16

Es hogy tudsz rá ferfikent tekinteni, ha eltartod?

2022. dec. 29. 16:29
 18/43 anonim ***** válasza:
15%
Az a csaj, akit lehúzott a pasi jó nagy lúzerek. Miért nem találtok sugardaddy-t? Akkor nem kellene dolgoznotok és fizetne nektek mindent, csak szexelni kellene vele.
2022. dec. 29. 16:31
 19/43 anonim ***** válasza:
0%

"ebbol maximum a tobb lakas, ami mar a luxus fele hajaz, de a tobbi tok atlag."

"A gyerek pénzkérdés. Bár én nem keresek jól, (netto 550) de eltartom magamat!"

Drága kenyér, gyere le! Hová kerültem?

Kislányok, a több lakás a luxus felé HAJAZ? Nem, nem hajaz, hanem az maga a kibebszott luxus, csak szólok!

A gyerek pénzkérdés-már akinek. Nettó 550 nektek nem elég jó?

Tudjátok a "nyolcban" régen volt egy mondás: Aki sír, attól el kell venni!

Ne aggódjatok, lesznek akiknek elég lesz a 550 és nem pénzkérdés a gyerek. Csak ők 3-man lesznek a te 1 gyereked mellett, ha és egyáltalán...

2022. dec. 29. 16:56
 20/43 anonim ***** válasza:
70%
19: Igen, csak változtak az idők. Mert hogy működik a suli? Az a menő, akinek a legdrágább cipője, telefonja, ruhája van, aki a legmenőbb kocsiból száll ki amikor anyuci/apuci hozza. Ez van. És nem érdekel senkit, hogy most ilyen/olyan válság van, egyeseknek akkor is lesz mit a tejbe aprítani. Szóval ez ilyen. Egy gyerekre, egy családra nem lehet eleget költeni.
2022. dec. 29. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!