Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányságom hátrány lehet ismerkedés során?
10.
"mindenki azzal jon ossze akivel szeretne .."
Amennyiben az ellenkező fél is akar
10.
Én össze szeretnék jönni Asa Akirával akkor máris mehet a menet ?
Cigányság elég érdekes dolog!
Mivel nemcsak rossz a hírek de még a bőrük szerint meg is vannak különböztetve . Értem itt azt ha egy cigány jó mentalitasu de látják rajta h sötétebb bőrű és tudják h cigány akkor inkább kerülik még óvatosak sok fenntartással fogadják. Tehát mondjátok úgy is h a rosszul viselkedő egyedek a magyar társadalomban még vannak jelölve sötétebb borszínnel h mindenki vigyázzon!
Másik ok, ami miatt óvatodnak a csajok az h rettegnek h milyen a haveri köröd milyen a családi köröd . Nem tudja belekepzelni magát és a sok hulyesgre nincs is szüksége vagy nem érezné magát biztonságban. Max úgy tudom ezt elképzelés ha külföldön élnek és tőlük távol vannak ezek a körök.
Nem véletlen nem akarnak magyarok cigány férfit.
Jó elhiszzük h jofejek vagytok közbe meg tudjuk h mik jönnek még mellé hozadekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!