Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért történik ez velem évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem évek óta, miért az ilyen pasik fognak meg?

Figyelt kérdés

Zsinórban a második olyan férfit ismerem meg, aki nem adja ki az érzéseit és nem akar igazán elköteleződni. Egy érzelmes, nagyon érzékeny lány vagyok, hiába előnyös a külsőm, hiába vagyok mindenki szerint szép és csinos, évek óta csak fájdalmak érnek és csalódom a kapcsolatokban. Semmi másra nem vágyom, csak egy intenzív, mély és szenvedélyes szerelemre, ahol minden síkon klappolunk és nem felszínes sem a kapcsolat, sem a másik ember, mégis mindig olyanokba akadok akik munka mániás karrieristák és látom, hogy belül valahol mélyen ők is érzelmesek, de teljesen elzárják a szívük. A másik probléma az, hogy eleinte szerintem félreismernek, a laza, huncut és nyitott énem látják, aztán ahogy haladnak előre a dolgok, kiderül hogy sokkal komolyabb vagyok ennél és olyan dolgok foglalkoztatnak, amik az átlag embert nem. Legutóbb akit megismertem, teljesen oda volt értem az elején, aztán amikor már én is többet akartam, hárított és azóta sem derült ki, hogy mégis mit akar, akar e kapcsolatot… ahogy érzelmi dolgok előjöttek, elmenekült.

A lényeg, hogy szenvedek és sikertelen vagyok ebben, nehezen találom a helyem.. és igazából ragaszkodom és oda vagyok mindig azért az adott személyért, aki bánt. Sokszor nem is értem, hogy hogy nem kellhetek annak az adott embernek, és hibáztatom magam, hogy nem vagyok elég jó.. régen olyan alapvető volt ez, akárkit megismertem, az kapcsolatot akart velem, de szépen lassan leépült az onbizalmam és talán az önértékelésem is. Nem értem ezeket a visszautasítasokat, néha azon gondolkodom hogy mostmár én is be fogom zárni a szívem.

mit tehetnék, hogy ne érjen több ilyen fájdalom?

2022. dec. 26. 22:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, hogy akik az eseteid külsőre, azok karakterre nem passzolnak hozzád. De ez csak tipp.

Sok érzelmes férfi van, és sokuk szeretne elköteleződni. Itt is biztosan jön ilyen komment. Lehet hogy rossz tapasztalatod volt, de ettől még sokszor pont az a baj, hogy sok férfi elkényelmesedik a kapcsolatban… lehet hogy te pont olyanokat fogtál ki, akik bonyolultabbak.

Mindenki mást vár a kapcsolattól. Én például a nyugalmat keresem a másik mellett. Tehát hogy mely legyen a kapcsolatunk, de közben legyenek időnként programok is, de ezek miatt ne szekáljuk egymást.

Önértékelés: nem biztos hogy veled bármi gond van. Attol, hogy látszolag “nem kellesz”, még nem jelenti hogy ez a te hibád. Lehet hogy amúgy sem működtetek volna.

Te mit vársz egy kapcsolattól?

2022. dec. 26. 23:06
 2/30 anonim ***** válasza:
41%

A szerelem akkor jön amikor kell :D

Nem te határozod meg.

Most gyűlik a szar és majd ha betalál...fenomenális érzés lesz, de ahhoz, hogy jó legyen szenvedned kell még, hisz ha nem ismered meg a sötét, sikertelen, monoton részét a dolognak, nem fogod tudni értékelni a szépet, a finomat, a jót...lehet hónapok, évek míg találsz szerelmet, de megéri szenvedni érte...hogy fél év alatt porig égj benne, aztán kajtathatod újra azt a pluszt, a szuszt, azt a zsigerit ami megmozgat, felpezsdít...hasonlóan a kábítószerhez, egyre több, egyre nagyobb adag fog kelleni, hogy azt mond pár szerelem után, hogy "újra szerelmes vagyok" felkészültél te erre? Biztos vagy benne, hogy bírnád? Ha már itt elbuksz?

Egye fene...a jedi tanács tagja lehetsz, de a mester címet nem kapod még meg.

2022. dec. 26. 23:18
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

Zsinórban a második... Ez semmi, nekem több 10 randim volt, mielőtt megismertem a barátnőm. Nincs azzal semmi baj, ha nem passzolsz valakivel. Zárd le, keress tovább és tanulj belőle.

Hogyha rossz emberismerő vagy, húzd el az ismerkedési fázist, nem muszáj azonnal ágybamenni és kapcsolatba kezdeni! Haladj lassabban, ismerd meg a másikat, így te se fogsz annyit serülni.

2022. dec. 26. 23:35
 4/30 anonim ***** válasza:
40%

Állításod szerint is szép lány vagy, kéz a kézben jár, hogy az elvárasaid is ennek megfelelően alakulnak.

Nehezebb dolgod van ha úgy vesszük mert egy tökéletes társra vágysz, aki külsőleg is top meg belső értékekre is az. Biztos találsz majd ilyet egyszer de az is lehet, hogy nem.

Nem mondom azt, hogy add lejjebb az igényed külsőre mert senki se akar egy porcheból egy skodába átülni. De biztos nehezebb lesz mint egy átlagosnak aki szintén átlagost keres vagy nem annyira fontos neki a külső.

2022. dec. 26. 23:51
 5/30 anonim ***** válasza:
11%
te vagy az Hajnalka?
2022. dec. 26. 23:59
 6/30 anonim ***** válasza:
54%
Mert gondolom azok a pasik akik neked tetszenek mond üres fejű gyúrótermi félbúza nárcisztikus nyomorékok. Ergo ne külső alapján válassz.
2022. dec. 27. 08:30
 7/30 anonim ***** válasza:

#6 kemény szavak ezek a mai világban😬 ahol mindenki online akar ismerkedni és a külsőségekre van kihegyezve minden.

Kisarkítva mindenki felszínes, ezért ami régen érték volt figyelmesség, és az ilyen láthatatlan dolgok max kapcsolatban derül ki, hogy jééé te ilyen vagy? :D

2022. dec. 27. 09:44
 8/30 anonim ***** válasza:
Itt vagy még Kérdező?
2022. dec. 27. 09:45
 9/30 anonim ***** válasza:
25%
Üdv a klubban! Annyi különbséggel, hogy engem az utolsó jól kihasznált és megalázott. Azóta pasira sem tudok nézni. Ráadásul úgy megmakacsoltam magam, hogy eldöntöttem, nem is kell senki. Innentől csak játszom velük, ahogy velem is tették.
2022. dec. 27. 10:25
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

#7-es miért nem ez szokott lenni?

Jön a jócsaj jópasi felállás aztán kiderül hogy mindkettő egy felszínes idióta. Ez esetben a kérdező olyat keres ami nincs.

A "jópasi" egy felszínes köcsög és csak dugni akart. Aztán meg is volt a csaj meg kezdi a nyígást. Aztán a következő pasi is ilyen meg az azt követő is... És nem érti mi lehet a baj.

2022. dec. 27. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!