Mi történik? Mit fognak tenni? Sos
semmit. megkérdezik, mit tudsz róla, te voltál-e, aztán lezárják az ügyet pár hónap után.
nekem százezernél is több "tűnt el", semmi eredmény.
Ismerősöd is baromi ráérős ember lehet, hogy 1000 ft miatt feljelentést tett a rendőrségen.
Egyébként nem hiszem, hogy ujjlenyomatot vennének. 1000 ft miatt nem fognak hivatalos nyomozást indítani.
Amúgy meg ha semmi közöd nem volt a dologhoz, akkor miért parázol ennyire?
"És a kihallgatásról miért nem küldtek hivatalos papírt? Csak telefonáltak, hogy mikor hova miért menjek."
Lehet, hogy csak az ismerősödék szórakoznak veled, vagy be akarnak húzni a csőbe... honnan lenne meg pont a te telefonszámod a rendőrségnek?
1.000 forint miatt feljelentés és még foglalkoznak is vele, plusz tanukat hívnak be??? Enbek nincs valami minimális értékhatára?
Nelem nagy hihetetlennek tűnik, meg aki 1.000 fprint miatt feljelentést tesz... Anno kórházban kiraboltak 15.000 forinttal, mégsem tettem.
De rendőrségtől kaptál levelet? 1.000 forintnál a cécó is sokkal többe kerül, sőt az útiköltség is.
Te voltál, hogy ennyire parázol? Szerintem isegszivattak, 1.000 forinttal nem foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!