Most kaptam emailt, hogy ki fognak rúgni, mert két passzív félévem volt egymás után, mikor történik ez meg? Reg. Het februárban van.
Azt írják, ha nem veszek fel tárgyat és nem aktiválom a félévet. De azt regisztrációs héten tudom megtenni, ami február első hete szokott nálunk lenni, akkor értelemszerűe, nem utána szűntetik meg?? Mit akarnak még most??
Illetve fogalmam suncs, hogy még mi lesz. Folytatni nem fogom, de a jogviszony miatt, kamuból fel szeretnék venni egy tárgyat majd és újrafelvételizem, vagy hagyom, hogy maguk szüntessék meg, addig is fut a jogviszony.
Önköltségesen vagyok, szüleim miatt gondolkozom, így 1 tárgyat felveszek, a többit úgyis ősszel tudnám és így menne folyamatosan. Szívem szerint igen, hagynám a p...csába, hogy szüntessék meg.
Illetve a diákmunka miatt sem fontos, mert itt vidéken nem foglalkoztattak passzívval, Budapesten sok 40 órás irodai munkát tallátam, de itt semmit. Egy volt, amire lehetett volna menni éjszakai műszak csomagolás, 90 km-el arrébb tőlem... Mindemhova nappalisokat vettek fel, mert ezért is akartam, a minimumot kifizetem, de lesz diákbérletem, meg diákmunkám, de utóbbi itt nem lehetséges.
Értő olvasás!
"HA nem veszek fel tárgyat"
"HA nem aktiválom a félévet"
Ez egy előzetes figyelmeztetés volt, hogy ne felejts el bejelentkezni a félévre.
"1 tárgyat felveszek, a többit úgyis ősszel tudnám és így menne folyamatosan."
Egyetlen tárgyért fizetsz majd 300-600 ezer forintot (nem tudom milyen képzésről van szó), amire be sem fogsz járni, ha jól értem? Másrészt így fenn fogsz akadni a szűrőszinteken is, magyarul addigra már néhány millió Ft.-ot kifizettél a semmire.
85.000 forint azt hiszem, mert itt önköltségarányosan kell fizetni, meg akkor nem tudnák meg anyámél, akinek nem szigorúak, nem tudják. Másrészt van tb-d, válalhatsz diákmunkát, de mint írtam, normális munkát fogok, ha találok. A matrica jó októver végéig, már azon visszajönne... Nem szűnik meg a jogviszonyom.
Rájöttem, hogy előzetes, de mindegy. Csak kérdeztem, hogy van-e, akinek korábban megszűntették.
Másrészt milyen "szűrőszinteken"?? 😂😂😂😂😂 Meg milyen milliók, hát igen, amit ide befizettem, elbuktam, én itthagytam volna korábban is, de ez a te veszteséged.
Nincs se hallgatói szerződés, se visszafizetés, se semmi, se állami félévek sem mennek. Miről beszélsz te? 😂😂😂 Szűrű?
Igen, értem, te nem tudod értelmezni. Nálunk, ha egy vagy kevés tárgyad van lehet önköltségarányosan fizetni, illetve az önköltség a te veszteséged, meg a szüleidé...
Diákmatrica, diákmunka stb., meg nem jönne meg a szüleimnek a papírn, nekem megér annyit. Bejárnék arra az órára amúgy.
Te nem tudod mit beszélsz? Ez mit jelent "így fenn fogsz akadni a szűrőszinteken"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!