Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem évek óta, miért az ilyen pasik fognak meg?
Zsinórban a második olyan férfit ismerem meg, aki nem adja ki az érzéseit és nem akar igazán elköteleződni. Egy érzelmes, nagyon érzékeny lány vagyok, hiába előnyös a külsőm, hiába vagyok mindenki szerint szép és csinos, évek óta csak fájdalmak érnek és csalódom a kapcsolatokban. Semmi másra nem vágyom, csak egy intenzív, mély és szenvedélyes szerelemre, ahol minden síkon klappolunk és nem felszínes sem a kapcsolat, sem a másik ember, mégis mindig olyanokba akadok akik munka mániás karrieristák és látom, hogy belül valahol mélyen ők is érzelmesek, de teljesen elzárják a szívük. A másik probléma az, hogy eleinte szerintem félreismernek, a laza, huncut és nyitott énem látják, aztán ahogy haladnak előre a dolgok, kiderül hogy sokkal komolyabb vagyok ennél és olyan dolgok foglalkoztatnak, amik az átlag embert nem. Legutóbb akit megismertem, teljesen oda volt értem az elején, aztán amikor már én is többet akartam, hárított és azóta sem derült ki, hogy mégis mit akar, akar e kapcsolatot… ahogy érzelmi dolgok előjöttek, elmenekült.
A lényeg, hogy szenvedek és sikertelen vagyok ebben, nehezen találom a helyem.. és igazából ragaszkodom és oda vagyok mindig azért az adott személyért, aki bánt. Sokszor nem is értem, hogy hogy nem kellhetek annak az adott embernek, és hibáztatom magam, hogy nem vagyok elég jó.. régen olyan alapvető volt ez, akárkit megismertem, az kapcsolatot akart velem, de szépen lassan leépült az onbizalmam és talán az önértékelésem is. Nem értem ezeket a visszautasítasokat, néha azon gondolkodom hogy mostmár én is be fogom zárni a szívem.
mit tehetnék, hogy ne érjen több ilyen fájdalom?
Akkor szép sorban:
"Egy érzelmes, nagyon érzékeny lány vagyok"
Tele van a világ érzékeny, mély érzésű, cuki lányokkal/nőkkel, akikben azért csalódnak a férfiak, mert szelídséget várnak, és kiderül hogy a lány beszólogatós, követelőző, erőszakos, és sértődékeny. Emiatt a férfiak is óvatosak. Az érzékeny, cuki lányoktól szelídséget remélnek, nem pedig sértő beszólásokat, meg ridegséget, bunkóságot.
Amikor egy ilyen nőnek megnyílik a férfi, akkor utána sokszor a nő ezzel visszaél, és fegyverként használja a férfi ellen. Ezt én is tapasztaltam sajnos. Ezért óvatosak. A cuki nőkről sokszor derül ki, hogy férfiasak, egy férfi pedig nem egy másik férfit akar, hanem egy nőt, aki kedves, és képes elfogadni őt, és szeretni, tisztelni. Sokszor nem jut el idáig a dolog, mert mindkét fél önző.
"Semmi másra nem vágyom, csak egy intenzív, mély és szenvedélyes szerelemre"
Férfiak is vágynak erre. Viszont kellenek közös célok, elképzelések. Lehet hogy nálatok ez nem volt meg. De lehet hogy az illető srác nem volt egyenes, és nem mondta meg az őszintét. Közben meg találgathatsz.
Írhatnál konkrétumot, hogy mégis min ment tönkre egy kapcsolat. Ennyi leírásból nem lehet megmondani mi a probléma. Senki nem látnok. És így viszont csak pusztába kiáltott szó marad, mert nem tud senki konkrétumot mondani, mivel nem lát bele, hogy miért mentek tönkre a dolgok.
(Férfiakkal is van sok gond, de most a női jelenségeket emeltem ki.)
13. Részemről csak akkor van sértődés, ha valaki nem tartja magát az ígéreteihez és a szavaihoz, megbízhatatlan stb… már kinőttem abból, hogy beszólogassak vagy hisztizzek, egyszerűen nem jön, viszont amikor valaki nagyon alap dolgokat nem tud megtenni - olyanokat, amiket fentebb írtam, akkor szerintem nem csoda, hogy egy nő kiakad. Legalábbis én így működöm. Azzal a részével nem tudok azonosulni, amit írtál, hogy valaki megnyílik nekem és azzal visszaélek, ha szeretem miért tennék ilyet? Az megint más eset, hogy volt sokszor olyan, hogy a személyiségem miatt hamar megnyíltak vagy már korán többet akartak és én nem úgy tekintettem rájuk, ők ezt egy visszautasításnak élték meg, de erről meg nem tehetek.
A mi esetünket legalábbis minden részletet most nem akarok ide leírni, de talán majd pár dolgot le fogok
A 13-as szerintem nagyon jó dolgokat írt. Abszolút pozitív, ha te tényleg érzelmes, bújós "cuki" nő vagy, aki mellette laza és huncut is. Viszont mivel ezekkel a jelzőkkel szerintem sok férfi "álomnőjét" írtad le, tudnod kell, hogy rengeteg olyan nőnek is ez az imidzse, akik valójában nem ilyenek, csak ők is tudják, hogy ezzel lehet "pasit fogni". Férfiként pedig szinte biztosan belefutunk néhány ilyenbe és ezért is leszünk idővel óvatosak.
A visszaélésről pedig: mondják, hogy a szeretet és a gyűlölet ugyanannak az éremnek a két oldala és igazán azt tudod gyűlölni, akit valaha igazán szerettél. Ilyenkor kézenfekvő ott bántani a másikat, ahol tudod hogy a legjobban fáj neki és sajnos kevesen elég erősek ahhoz, hogy ilyenkor önmagukat is legyőzve ne használják ezt fel.
13-as vagyok.
Visszatérve a kérdésedre:
"mit tehetnék, hogy ne érjen több ilyen fájdalom?"
Nem tudom, hogy el lehet-e kerülni ezeket. Nekem nem sikerült. Ettől még erőt veszek magamon, és újra megpróbálok ismerkedni, és esélyt adni. Nyilván egyre nehezebb, és egyre jobban unom... nem élem már bele magam.
De előttem is jobban kirajzolódik, hogy milyen kapcsolatot szeretnék, illetve milyet nem.
"mindig olyanokba akadok akik munkamániás karrieristák"
Ezt hogy érted? Másnak meg az a baja, hogy lusták a férfiak.
Vagy inkább kevesebb pénz legyen, de többet legyetek együtt? Így érted?
Milyen céljaid vannak egy kapcsolatban? Neked milyen a jövőképed?
#17 Szerintem ne törd magad! Látszik, hogy egy értelmes okos nő vagy aki tisztában van magával de a kérdező a válaszaiból nem a bemutatkozása tükröződik.
Az a meme jutott eszembe erről amikor rajzolt emberkék vannak: mik vagyunk? Nők! Mit akarunk? Nem tudjuk! Mikor akarjuk? Most! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!