Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért történik ez velem évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem évek óta, miért az ilyen pasik fognak meg?

Figyelt kérdés

Zsinórban a második olyan férfit ismerem meg, aki nem adja ki az érzéseit és nem akar igazán elköteleződni. Egy érzelmes, nagyon érzékeny lány vagyok, hiába előnyös a külsőm, hiába vagyok mindenki szerint szép és csinos, évek óta csak fájdalmak érnek és csalódom a kapcsolatokban. Semmi másra nem vágyom, csak egy intenzív, mély és szenvedélyes szerelemre, ahol minden síkon klappolunk és nem felszínes sem a kapcsolat, sem a másik ember, mégis mindig olyanokba akadok akik munka mániás karrieristák és látom, hogy belül valahol mélyen ők is érzelmesek, de teljesen elzárják a szívük. A másik probléma az, hogy eleinte szerintem félreismernek, a laza, huncut és nyitott énem látják, aztán ahogy haladnak előre a dolgok, kiderül hogy sokkal komolyabb vagyok ennél és olyan dolgok foglalkoztatnak, amik az átlag embert nem. Legutóbb akit megismertem, teljesen oda volt értem az elején, aztán amikor már én is többet akartam, hárított és azóta sem derült ki, hogy mégis mit akar, akar e kapcsolatot… ahogy érzelmi dolgok előjöttek, elmenekült.

A lényeg, hogy szenvedek és sikertelen vagyok ebben, nehezen találom a helyem.. és igazából ragaszkodom és oda vagyok mindig azért az adott személyért, aki bánt. Sokszor nem is értem, hogy hogy nem kellhetek annak az adott embernek, és hibáztatom magam, hogy nem vagyok elég jó.. régen olyan alapvető volt ez, akárkit megismertem, az kapcsolatot akart velem, de szépen lassan leépült az onbizalmam és talán az önértékelésem is. Nem értem ezeket a visszautasítasokat, néha azon gondolkodom hogy mostmár én is be fogom zárni a szívem.

mit tehetnék, hogy ne érjen több ilyen fájdalom?

2022. dec. 26. 22:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Akkor meg minek tetted fel a kérdést ha nem tetszik valamelyik válasz? Szenvedj akkor tovább, használjanak ki többen, hát le se fosom! :D Azt csinálsz amit akarsz. Én inkább élvezem azt hogy kellek nekik, tepernek, de soha nem fognak elérni. Mikor látod az arcukon a reményt de te tudod, hogy ebből semmi sem lesz. Jó érzés, mikor te játszol és nem veled meg az amúgy is törött szíveddel.

9-es

2022. dec. 27. 19:12
 22/30 anonim ***** válasza:

#21 ez a jó hozzáállás 🤡

Van egy olyan szó, hogy karma. Ha tudod mit jelent akkor kulcsold össze az ujjaid!

2022. dec. 28. 07:55
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom hogy abban a pillatanban érezni fogod,amikor a szemébe nézel.Hívhatod 6.érzéknek vagy valami másnak,..teljesen mindegy,ha valakivel megismerkedsz ,egyből tudni fogod hogy ő az ha valóban érzékeny teremtés vagy.

Nem,nem mesében élek;mi így ismerkedtünk meg a párommal.Elég volt egy tekintet,de abban benne volt minden és bár ő kevésbé spirituális mint én,valahogy jókor voltunk jó helyen mindketten.

2022. dec. 28. 09:37
 24/30 anonim ***** válasza:

22

Egy normálisan gondolkozó ember voltam. Családot szerettem volna, gyereket, egy nyugodt életet. Ehhez képest mi történt? Hiába adtam bele 110%-ot, mindig csak pofára estem. Akkor mi értelme jónak lenni? Karma? Olyan nem létezik! Ha létezne, akkor azok, akik kihasználtak és megaláztak elnyernék méltó büntetésük, ehhez képest nagyon nem az van! Ugyanúgy élik életük, boldogabbak mint valaha, továbbra is kihasználnak más embereket és nem történik semmi. Ezért váltam én is ilyenné. Inkább én őket mint ők engem.

2022. dec. 28. 21:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

és legalább kellően öreg vagy a családhoz? :D

vagy 22 évesen itt vered magad, aztán a következő bugyileolvasztónál villámgyorsan térdelsz? :D

2022. dec. 30. 12:58
 26/30 A kérdező kommentje:
22. Sajnállak… főleg, hogy jó meg segítő szándékkal írtam, amit írtam és te erre ilyen “le se fosom” meg hasonló dumákkal jössz. Látszik, hova jutottál.. ugyanolyan szar ember lettél, mint akiket szidsz, úgyhogy fogadd gratulációm, megérte valóban… 😂
2022. dec. 30. 13:25
 27/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, 24nek szántam
2022. dec. 30. 13:27
 28/30 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyi, hogy nagyon sokra mész vele, ha tepernek meg “akarnak” hogyha végső soron egy káröröm van benned, de semmi valódi belső boldogságot nem ad és ugyanolyan üres maradsz belül. Aki igazán erős, el tudja viselni a visszautasítást is akár és elég bátor hozzá, hogy elfogadja majd tovább menjen, aki pedig gyenge mint te, az inkább visszabánt, ettől az egoja duzzad kicsit és magában belül meg ugyanúgy sorvad. Ezért tart itt a világ, mert inkább mindenki belerúg a másikba :)
2022. dec. 30. 13:31
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Jól van kis szentfazék! :D Majd várom a következő kérdésed, meg pár csalódás után majd még beszélgetünk róla, mennyire is érdemes jónak lenni meg mindent elengedni. Van az a szint, amikor az ember már nem tudja, elhiheted! ;) Remélem, és tényleg remélem, egyszer belekerülsz az én cipőmbe és akkor majd kíváncsi lennék hogy állna a szád és mennyire tudnád elengedni. Elárulom, te már a felétől felkötötted volna magad amiket nekem az utóbbi másfél évben át kellett élnem. ;)
2022. dec. 30. 14:04
 30/30 anonim ***** válasza:
51%
jöjjön a popcorn és a kérdésfigyelés szűzp.inusra :D
2022. dec. 30. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!