Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kommunikálod valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kommunikálod valaki felé, hogy bejön neked?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy akikkel beszélgetek/randizok félre fogják érteni a szándékaim, vagy nem lesz egyértelmű nekik a célom (párkapcsolat).

Mondták nekem, hogy tudassam velük, hogy mik a szándékaim anélkül, hogy direktbe kimondanám és ilyen irányba tereljem az ismerkedést. Kösz :D

Nem vagyok még valami tapasztalt ezen a téren, szóval megköszönnék néhány kevésbé általános tanácsot is :D

2022. dec. 28. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Úgy, hogy kimondod, hogy tetszik és kész.
2022. dec. 28. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megdicséred a külsejét és a személyiségét,flörtölsz vele bókok formájában,majd közlöd vele,hogy számodra élmény az idő,amit vele töltesz,szeretnéd jobban megismerni,többször is találkozni vele.
2022. dec. 28. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem beszélgetni kell, hanem flörtölni. Már friendzone-oltad magad.
2022. dec. 28. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki femcel az már messziről lerí róla,szóval alapból kuka és marad a magányában.
2022. dec. 28. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem speciel az a "problémám" (nem egyedi eset), hogy aki bejön, aki iránt többet érzek, azzal kicsit feszültebb vagyok. Akire barátként, haverként vagy csak szimpla ismerősként tekintek, azzal teljesen laza tudok lenni (alapból közvetlen vagyok, beszédes), viszont aki tetszik azzal nehezebben, ennek pedig az a következménye, hogy sokszor azzal az emberrel beszélek a legkevesebbet:D

Ezt masok sokszor úgy értelmezik, hogy az tetszik, akivel a legtöbbet beszélek, pedig sokszor nem így van. Igyekszem ezen változtatni, de nem könnyű.

2022. dec. 29. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!