Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy olyan fiúkkal, akik nem jönnek be, simán elbeszélgetek, aki pedig bejön, ahhoz hozzá sem merek szólni?

Figyelt kérdés
Pedig az a valaki nagyon-nagyon bejön, mind külsőre, mind belsőre. És nagyon szívesen beszélgetnék vele! Viszont kb. félek hozzászólni, pedig jó lenne, ha jóba lennék vele. Félek, hogy így ebből nem lesz semmi. Hogy győzzem le a félénkségem? (eddig csak párszor beszéltünk, akkor is főleg sulis dolgokról pár szót, viszont sokszor összenézünk)

2019. máj. 31. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ez azért van, mert félsz, attól, hogy mit gondol rólad aki tetszik? Mert pl én ezért nem merek az illetőhöz hozzászólni.
2019. máj. 31. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet... Viszont szerintem neki sem vagyok közömbös, csak mindketten félünk lépni... :/
2019. máj. 31. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy lány az osztályba aki már tetszik egy ideje de nem merek felé lépni max nézem őt és próbálok közömbös lenni.
2019. máj. 31. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egy lány rám írna én szívesen beszélnék vele
2019. máj. 31. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért van ez,mert aki neked nem tetszik,és amikor beszélsz vele akkor nem félsz hogy elrontassz valamit.Mert ha elrontassz vmit,akkor nem beszéltek és ez neked nem fog annyira fájni,mert nem is tetszett az illető!Viszont ha egy olyan személlyel kell beszélned,aki nagyon tetszik,akkor attól félsz,hogy valamit elrontassz.Így ha nem beszéltek,nincs mit elrontani!Meg attól is tartani szoktak az emberek,hogy mivan akkor,ha felhoz egy témát a kiszemeltjének,és az nem tetszik neki!

Az én ötletem hogy könnyebben tudj beszélni a sráccal/lánnyal:

Ha lány:melyik az a barátnőd,akivel gátlasok nélkül tudsz beszélni bármiről?Meg van?

Ha fiú:melyik az a haverod,akivel bármiről tudsz beszélni gátlások nélkül?Meg van?

Bármelyik is az,gondoltál egy személyre,na őt képzeld oda,mikor beszélsz a kiszemelteddel!Tudom hülyeségnek hangzik,de hidd el,be fog válni!

Szurkolok!

2019. jún. 1. 07:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, megpróbálkozom majd vele!
2019. jún. 1. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg h mi lett! #utolsó
2019. jún. 1. 15:59
 8/8 anonim válasza:
Hát én tapasztalatból mondom biztos hogy azért mert bejön neked félsz attól ha mondasz neki valamit akkor ő arról mit gondol félsz hogy rosszat mondasz előtte vagy rosz színben festékes fel magad
2019. jún. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!