Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek egy ilyen lány?
Kicsi alacsony lányka voltnék 160 cm.Barna hajjal, és barna szempárral.Szeretek kirándulgatni új,dolgokat felfedezni.Legtöbbször kedves vagyok,de csak akkor ha más is az velem.Nagyon sokat mosolygok,életvidám vagyok de komoly helyzetekbe felfogom a helyzet komolyságát és,komoly leszek.Szeretem másokkal éreztetni a szerettemet,hamar megkedvelek embereket,de nehezen bízok meg az eddigi csalódásaim miatt.Nyitott vagyok,szeretek barátkozni csak megismerés után ítélkezem.Mindig mindenkivel őszinte vagyok még akkor is ha tudom,hogy az illetőnek fáj amit mondok. Szeretteimért bármire hajlandó vagyok.Izgulós természetem van,kissé félénk vagyok.Van olyan helyzet amikor elpirulok.(:Csak nagyon,ritkán sminkelem magamat.Sokszor az emberek agyára,tudok menni a jókedvemmel.Hamar meglehet bántani,de ugyan ilyen hamar ki is lehet békíteni,megbékülök de sose fejetek.Szeretek hülyéskedni a barátaimmal.
Kint lenni a szabadban olvasgatni,állatokkal foglalkozni.Új környezetben kissé bátortalan vagyok,de szimpatikus környezetben megnyílok. Általában az idősebb,korosztállyal találom meg a közös hangot.Lány létemre,kissé erős vagyok szeretek súlyokat cipelni/emelgetni.Próbálok,mindig törekedni a legjobbra megpróbálom kihozni magamból a legjobbat,de néha ez nem sikerül mivel egy picikét lusta vagyok.Sokak szerint,szeretet bomba vagyok nagyon tudok szeretni.
#5 Ezt mibol allapitottad meg?
Masik, hogy azert repulunk ra mi sracok az ilyen lanyokra, mert ritkak, mint a feher hollo :)
Amugy nekem is bejonnek az ilyen termeszetu lanyok. A testmagassagod miatt meg ne aggodj, mi fiuk pont az alacsonyabb lanyokat szeretjuk, mert cukik.
Igen, bejönnek.
Már egy ideje egy ehhez hasonló lányt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!