Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek bejön ha egy lány kitud adni oroszlán üvöltést?

Figyelt kérdés
imponál ez nektek vagy inkább őrültnek nézitek a lányt?

2018. máj. 2. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy random csinálja, akkor taszító, viszont ha csak úgy tudja, akkor semleges.
2018. máj. 2. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Az ágyban biztos szexi, ha kiadja azt a hangot, bár még nem tapasztaltam ilyet.
2018. máj. 2. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem remiszto?

Poenbol csinalja gondolom.

De szerintem nem noies dolog..

2018. máj. 2. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Mivvaaaan, ha nem poén, akkor küldj már hangfájlt, mert kíváncsi vagyok. xD Nekem az is tetszik amikor hörög egy lány (Arch Enemy/Frantic Amber féle hörgésre gondolok :D).
2018. máj. 2. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Wow
2018. máj. 2. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

Nem érdekel hogy a lánynak milyenek a világnézetei, mennyire értelmes vagy empatikus, vagy mennyire képes egy kapcsolatban együttműködni.

Nekem az oroszlán üvöltése kell. Ha egy nő nem tud üvölteni oroszlánként, az nem nő, az nekem nem kell.

Tudod kinek kell a szerető, kedves nő, ha ott van az az ovis kislány aki tud üvölteni mint egy oroszlán.

2018. máj. 2. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
totally
2018. máj. 3. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
#6-os, örülök, hogy egyből el kell ítélni másokat, meg "lekislányozni", de egyébként a kérdés hátteréről fogalmad sincs. Hogyha a csaj tényleg csak úgy random ad ki oroszlánhangot, az valljuk be tényleg elég fura, de lehet, hogy például nagyon vicces, mikor ezt csinálja, és az ismerősei meg megkérik, hogy tegye, hogy nevethessenek egy jót. De pl egy cirkuszi mutatványként is megállja a helyét a dolog (szerintem). És gondolj bele, anyaként majd lesz mivel szórakoztatnia a gyerekeit.
2018. máj. 4. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak ha orgazmus közben csinálja
2018. máj. 4. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!