Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlem meg hogy normális kapcsolatom legyen?
Annyi megalázás, csalódás ért már, de öröm sosem.
Ki lehet bírni az örök egyedüllétet amúgy?
Szerintem nekem sosem lesz barátnőm. Nem érdeklem a lányokat egyáltalán, elutasítanak csak.
Mintha én nem érdemelném meg hogy szeressenek.
"Annyi megalázás, csalódás ért már, de öröm sosem."
Hol? Mikor?
"Ki lehet bírni az örök egyedüllétet amúgy?"
Lazán.
"Szerintem nekem sosem lesz barátnőm. "
Mennyi idős vagy?
"Nem érdeklem a lányokat egyáltalán, elutasítanak csak."
Akkor nincs veszíteni valód.
"Mintha én nem érdemelném meg hogy szeressenek."
Hát, az biztos, hogy egy kapcsolat két emberen múlik.
A kapcsolat nem érdem alapján működik, hanem ki kell alakítani és ami nehezebb, fent kell tartani. Ez már két emberen múlik.
Szóval mindegy, hogy milyen ember vagy, ha nem tudsz kapcsolatot kialakítani akkor nem lesz. Azért mondom, hogy mindegy milyen vagy, mert lehet rossz is, ha hazudsz akkor mégis sikerülhet, ha pedig jó vagy és nem tudsz akkor sem fog. Tehát érted.. Persze nem arra célzok, hogy hazudj vagy ilyesmi csak arra próbálok célozni, hogy nem érdem alapján megy és neked kell valamin változtatni, ha eddig ennyire nem ment vagy sikerült.
Ha nem hasonló kaliberű nőknél próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy elutasítás ér.
Bár az is lehet benne, hogy nem jó a stílusod, viselkedés, kinézet számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!