Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket?

Figyelt kérdés

Összejönnek,iszákos,nőverő,másokon átgázoló férfiakkal de velem nem?x évig szeretők,aztán,jaj,az a szem.ét nem válik.

Még nem beszéltem nővel....bár,férfiak se állnak velem szóba,pedig jó ember vagyok

2022. dec. 27. 09:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az agresszív nőverők nem ismerkedéskor és az első néhány évben szokták kimutatni a foguk fehérjét!

Van olyan agresszív szociopata ismerősöm aki idézőjelesen a "punciért" egy földre szállt angyal tudott lenni a nők előtt, aztán meg aberrált nőket megszégyenítő módon szexelt velük.

2022. dec. 27. 13:29
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem aberrált jelzőt a férfira értem, még mielőtt félreértenétek!
2022. dec. 27. 13:31
 33/37 anonim ***** válasza:
Ők értik egymást és nincs is olyan haverság mint a pasik közt, jobb is ha nem érted őket, ha értenéd nem kéne xD
2022. dec. 27. 14:57
 34/37 anonim ***** válasza:
79%
26-os vagyok, van nekem egy eléggé duci nő haverom, vele normálisan megbeszéltem, hogy a vékonyabb nők vonzanak, nem is lett ebből sértődés, nyáron pl. eljött hozzám két napra, jól elvoltunk, mint haverok. Én ha azt mondom valakinek, hogy legyünk barátok, az nálam úgy is van, nem rázom le, ha rám ír messengeren, szívesen vendégül látom, meghallgatom, elmegyek vele sétálni stb. Egy nő mondja egy férfinak, aki nem tetszik neki, hogy legyünk barátok = "Talán fogadom a köszönésed az utcán, de gyorsan elsietek."
2022. dec. 27. 15:26
 35/37 anonim ***** válasza:
ezt az ócska trollkamut mennyien bevették :D
2022. dec. 30. 09:55
 36/37 anonim ***** válasza:
Jól van 1 pipás, maradj magadnak!😀
2022. dec. 30. 10:15
 37/37 anonim ***** válasza:
na előkerült a krumpliért szavazó, antivaxxer laposföldes :D
2022. dec. 30. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!