Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket?

Figyelt kérdés

Összejönnek,iszákos,nőverő,másokon átgázoló férfiakkal de velem nem?x évig szeretők,aztán,jaj,az a szem.ét nem válik.

Még nem beszéltem nővel....bár,férfiak se állnak velem szóba,pedig jó ember vagyok

2022. dec. 27. 09:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
nem értek egyet a nőverőkkel,de nem csak nőket nem kell megütni,gyerekeket se,2000-ig bevett tendencia volt a világon,főleg a fiúgyerekeket,de a férfiakat se kell megütni
2022. dec. 27. 10:44
 22/37 anonim ***** válasza:
15%
A jó emberekkel senki sem áll szóba :((
2022. dec. 27. 10:55
 23/37 anonim ***** válasza:
85%

A lényeg: Nem vagy vonzó, ezért a személyiségedet sem szeretnék megismerni, a nőverőkhöz meg mentálisan gyenge nők ragaszkodnak!

Zárkózott vagy, ha kinyitod a szádat akkor rájönnek mennyire furcsa a gondolkodásmódod és elriasztod az embereket.

Ha másokat hibáztatsz a sikertelenségedért, akkor szintén elriasztod az embereket és ellenségkép leszel a szemükben aki.

40 évesen csak eddig jutottál, akkor valamit rosszul csinálsz.

Talán barátokat kellene találnod és akkor lenne esélyed a nőknél.

2022. dec. 27. 12:22
 24/37 anonim ***** válasza:
"aki" írása csak hiba volt.
2022. dec. 27. 12:32
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Már értem mi a gond veled. Túl sokat beszélsz a semmiről. Konkrétan lefáradtam szellemileg, mire elolvastam az összes válaszod.

Egyébként meg: Nem vagy vonzó, nem szeretnének megismerni.

Számít a külső, aki pedig azt mondja, hogy nem, az hazudik. Hisz Te is írtad, hogy nem jönnél össze 160kg-os nővel.

Úgy érzem, hogy nagyok az igényeid, de Te semmit sem adsz. Fejleszd magad, foglalkozz magaddal, járj el edzeni, tegyél érte, hogy sikeresebb legyél. Ezt a nők (nők, nem lányok) is észre fogják venni.

2022. dec. 27. 12:53
 26/37 anonim ***** válasza:
10%
Tisztázzuk, ha valaki jóképű, annak simán elnézi a legtöbb nő, hogy egy agresszív, elmebeteg, segítséggel 80-as IQ-jú barom. Nem egy ilyen gyökérnek van párja. Aki pedig előnytelen külsővel születik, azt általában kigúnyolják a nők, vagy finoman lerázzák, lehet akármilyen jó belső tulajdonsága. Jó külső, ennyi a titok, nem több. Jó külsőhöz pedig jó genetika kell, más nem használ, az ilyen közhelyeket el lehet felejteni, hogy másik frizura, testépítés stb, ezek nem fognak változtatni az arc formáján, sem az orr nagyságán, semmin.
2022. dec. 27. 12:58
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ezek a nők A Nők, akkor te sem vagy különb az alkoholista csőcseléknél
2022. dec. 27. 12:59
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

26

Ugyanez igaz fordítva. Egy jó segg, egy szép pofi, és a világ legaljasabb, legmanipulatívabb kígyója is lehet mögötte, minden ujjára talál tíz pasit, míg a jóságos, kedves dagadt, csúnya lányt senki sem hívja el a szalagavató bálba...

Úgy a férfiak, mint a nők közt vannak felszínes alakok, nem értem, hogy ez mit bizonyít?

2022. dec. 27. 13:03
 29/37 anonim ***** válasza:
22%

"Egy jó segg, egy szép pofi, és a világ legaljasabb, legmanipulatívabb kígyója is lehet mögötte, minden ujjára talál tíz pasit, míg a jóságos, kedves dagadt, csúnya lányt senki sem hívja el a szalagavató bálba..."

Nyilván, hisz számít a külső.

Te elhívnál egy kedves, de kövér fiút egy bálba? Ez nem felszínesség, hanem a valóság.

Az a felszínesség, ha valaki azt állítja, hogy neki csak a belső a fontos, közben meg szóba sem áll egy olyannal, aki nem tetszik neki.

Külső megfog, belső megtart.

2022. dec. 27. 13:19
 30/37 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező tudok egy jó elme orvost neked. Amíg lesz leszel mentálisan rendben addig a nőket jobb ha nem is keresed.
2022. dec. 27. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!