Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért értem félre a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értem félre a nőket folyton?

Figyelt kérdés

Nemrég munkában megismerkedtem egy lánnyal, akivel az elején sokat beszélgettünk, szívesen kereste a társaságomat, és olyan megjegyzései is voltak, hogy nagyon bírja a gondolkodásmódomat és hogy szívesen beszélgetne velem többet, munkán kívül is.

Felajánlottam neki többször, hogy munka után üljünk be meginni egy kávét és beszélgessünk egy jót, de mivel nem helyi, és viszonylag sokat utazik munkába is és haza is minden nap, így erre hivatkozva nem ment bele.

Ma leült velem beszélni, hogy én többet látok ebbe bele, mert ő csak mint barát tekint rám. Közben néha voltak olyan megjegyzései, amiből azt szűrtem le, hogy nekem célozgat: "egy éve van egyedül, és már nagyon hiányzik neki a kapcsolat" - mindezt mikor kettesben voltunk. Sokszor ő hozott fel olyan témákat, amiből azt szűrtem le, hogy ő is nyitott az ismerkedésre.

Erre megint barát zóna, ahonnan tuti nincs kiút.

Ma azt mondta nekem, hogy értelmes és intelligens embernek tart, és nem szívesen szakítaná meg a kapcsolatot, mert rég nem találkozott már olyan emberrel (nők közül sem), akivel ilyen kötetlenül és őszintén lehet beszélgetni, de ha nekem nehéz, akkor nem akar nekem rosszat. Azt mondtam rá, hogy rendben, bár nem esik jól, de én is olyan embernek ismertem meg, aki nem szívesen veszítenék el.

Azóta viszont azon kattogok, hogy én nem tudnék rá úgy nézni, mert számomra mind mentalitásra, mint külsőre nagyon vonzó nő.

Azt gondoltam, hogy nem nagy ügy, mert meg kell tanulni kezelni a visszautasítást, nem is ez aggaszt, hanem hogy vele kapcsolatban a barát zóna kb. a legnagyobb kínzás lenne nekem.

Azért forognak így a gondolataim körülötte, mert már 4 éve próbálkozok, de nem igazán találkoztam eddig rajta kívül olyan nővel, aki a tulajdonságaimat nézte volna és amiatt kereste volna a társaságomat.

A legtöbb randim úgy végződött, hogy: "Nincs elég egzisztenciám, így nem vagyok igazán jó társnak."

30/F

2018. dec. 11. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Biztos, hogy elég határozott voltál az elején, és nem tutyimutyiskodtal el, és húztad az időt addig, míg elmúlt részéről a varázs? Ha egy féffi akar valakivel randizni, akkor talál rá helyet és időt.

Nekem is vokt olyan, hogy addig húzta a srác és bizonytalankodott, hogy már nem tudtam rá pitenciális határozott férfi partnerként tekinteni.

30N

2018. dec. 11. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Nincs ezen min gondolkodni. A lány szívesen kereste a társaságod, gondolom közvetlen volt mint barát. És mivel benned több volt az irányába ezért a reménynevű áll barát besegìtet. Most hogy kiderült az igazság rajtad a döntés. Bár én javaslom a kapcsolatmegszakìtást. Barátkozzon csak a saját nemével.
2018. dec. 11. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Javaslom én is a kapcsolatmegszakítást!

Nem bosszúból, meg nem azért, mert haragszol rá, hanem pont azért, ami most történik: mindig, mindig reménykedni fogsz, hogy hátha mégis majd beléd szeret. Ez így nem barátság, neked szar, kívülről pedig pincsikutyának fogsz tűnni.

Hagyj fel minden kommunikációval vele, hogy észrevehesd a potenciális leendő feleséged :)

2018. dec. 11. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Innen látszik, hogy a belső semmit sem ér, tipikus eset, lelki szemetesládának használ, bétákat csak arra szokták, azt hiszik, hogy csak a szolgái, csicskái nekik (később majd az alfa pulyáját talán felnevelheted). Ne hagyd magad ember!
2018. dec. 11. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Ja és még valami, nővel nem szabad barátkozni soha, egy férfinak nincs szüksége női barátra, neki barátnőre van szüksége, ha azonban elkezdesz barátkozni egyből friendzone. Ha érdekel egy csaj, elejétől fogva úgy kell hozzáállni, mint egy prédának (nem azért mert nem szeretnénk megismerni előtte, hanem mert ezt igénylik, plusz egy kis elérhetetlenség színlelés sem árt), ilyen lassan barátkozásból kialakulós kapcsolat nagyon ritka.
2018. dec. 11. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hamarabb kellett volba lépni
2018. dec. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!