Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket?

Figyelt kérdés

Összejönnek,iszákos,nőverő,másokon átgázoló férfiakkal de velem nem?x évig szeretők,aztán,jaj,az a szem.ét nem válik.

Még nem beszéltem nővel....bár,férfiak se állnak velem szóba,pedig jó ember vagyok

2022. dec. 27. 09:10
1 2 3 4
 1/37 Lazy Lover ***** válasza:
13%
Senki nem érti őket 😆
2022. dec. 27. 09:14
 2/37 anonim ***** válasza:
97%

Normális nő nem jön össze ilyen emberrel. Aki pedig összejön hasonló kaliber lehet mint a férfi. De egyébként azt, hogy egy férfi nőverő lesz vagy bántalmazó azt a kapcsolat elején nem lehet tudni.

Ha pedig még soha életedbe nem beszéltél nővel, még is hogy lenne kapcsolatod? Nem fog bekopogni az ajtódon senki, hogy szia megjöttem, legyünk együtt..

2022. dec. 27. 09:15
 3/37 A kérdező kommentje:
ja,de valahogy elkel kezdeni,azt megpróbáltam,mivolt a reagálás a nők részéről?levegőnek nézés,kiröhögés,így nehéz koma,kb 15 éve fennt vagyok netes társkeresőkön,egy nő se válaszol
2022. dec. 27. 09:17
 4/37 A kérdező kommentje:
ismerek olyan férfit akin látszik hogy agresszív,amikor még divat volt,vert össze nála gyengébbeket,de a nőjét nem,és a nőket csak az érdekli
2022. dec. 27. 09:18
 5/37 Lazy Lover ***** válasza:
29%
Ismerek ilyen férfiakat mindig van nőjük érdekes
2022. dec. 27. 09:25
 6/37 A kérdező kommentje:
suliba is összevertek a nagy mamlaszok,amitől nem volt jókedvem,ami miatt gunyoltak a lányok,nézdmá ott a múmia stb
2022. dec. 27. 09:28
 7/37 anonim ***** válasza:
7%

Nőverő: én nem csodálom, hogy van olyan férfi, aki megüti a nőt. Hallok olyan párbeszédeket bevásárlásnál, meg itt-ott, hogy amilyen stílust sok nő megenged magának, az tényleg felháborító. Tiszteletlen, arrogáns, lekezelő ... megalázza a másikat mindenki előtt, az ember zsebében tényleg kinyílik a bicska.

Persze nem megütni kell ilyenkor, hanem szembesíteni, vagy otthagyni. De aki alapból ilyen, ott nagy kevélység, meg pökhendiség van, nehéz abból visszahozni.

2022. dec. 27. 09:34
 8/37 A kérdező kommentje:
ja,van benne valami,egyszer szemtanuja voltam egy esetnek,egy nő meg egy férfi vitatkozott,a nő lean.yázta a férfit,az megpofozta,erre két nagy benga állat szanaszét rugdosta a férfit a földön,de olyan esetről is hallottam hogy két cserediák cukkolt a a kocsmárosnőt,erre egy ott lévő tag szétrugdosta az egyik fejét,meg is hallt
2022. dec. 27. 09:37
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Én értem őket többnyire.
2022. dec. 27. 09:39
 10/37 anonim ***** válasza:
91%
Milyen érdekes, hogy nők nem állnak veled szóba, de férfiak sem. Amúgy egy jó ember vagy... Az írásodból pont nem ez szűrhető le. Az ilyen pasiktól menekülök. Inkább maradok egyedül.
2022. dec. 27. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!