Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem a magyar nőket?Mindenhol azt olvasni, hogy Magyarországon nyomor van, de a nők szerint egy férfi legyen már képes arra, hogy egyedül megkeres havi nettó 1 milliót.
Figyelt kérdés
#nők, elvárások
2021. dec. 25. 16:11
2/19 anonim válasza:
Legalább már karácsonykor ne provokáljatok ti anyaszomorítók.
Kb 100 magyar nőnek van ilyen elvárása legfeljebb.
3/19 anonim válasza:
Igazából en annyit varok el, hogy minimum annyit megkeressen, mint én, (netto 470) de sok férfi meg erre sem képes.
4/19 anonim válasza:
2-es, ti vagytok a majmok, hogy etetitek ezt a barmot. Az ÖSSZES hülye kérdése alá 30+ válasz érkezik és csak etetitek, etetitek és nem veszitek észre, hogy röhög rajtatok. Ugyanakkora marhák vagytok, mint a kérdező, ha nem nagyobbak, mert ő végülis amúgy csak trollkodik és provokál, és bejön neki. Szégyen. És ezt csinálja már hónapok óta, minden nap több kérdéssel, teljesen átlátható, hogy mindig ő írja ki, ugyanaz a kérdés 1000x átfogalmazva és ti bedőltök neki. Megérdemlitek, hogy hülyére vegyen titeket és karácsonykor is írja a kérdéseit.
5/19 anonim válasza:
3-as,ahogy sok nő sem. Magyarországon,főleg vidéken,nem ez az átlagkereset.
6/19 anonim válasza:
5
Vidéki nagyvárosban keresek ennyit. (Székesfehérvár)
7/19 anonim válasza:
Hát ez olyan hogy a férfiak is elvárják a nőktől hogy szolgálják ki őket,főzzenek,mossanak,takarítsanak a férfira.Legyenek házitündérek.Ugyanolyan abszurd elvárás ez manapság a mai lányoktól,mint az amit írtál :)
Kb. ugyanannyi fiatalabb nő tudja ezt teljesíteni,mint amennyi férfi megkeres havi 1 milla nettót!
8/19 anonim válasza:
6-os, Székesfehérváron hol, ha megszabad kérdezni? Én is fehérvári vagyok, azért kérdezem.
9/19 anonim válasza:
1. Nincs mindenhol nyomor.
2. Ez az 1 milla csak az incelek berögzülése
10/19 anonim válasza:
1 milla nettó, lehetőleg bmw, legyen 180+ centi magas, jóképű, jó legyen a humora és amit cserébe tud kínálni az egy agyonhasznált nemi szerv. Ez már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!