Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem értem a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem a magyar nőket?Mindenhol azt olvasni, hogy Magyarországon nyomor van, de a nők szerint egy férfi legyen már képes arra, hogy egyedül megkeres havi nettó 1 milliót.

Figyelt kérdés

#nők, elvárások
2021. dec. 25. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2021. dec. 25. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak a gyakorin létezik. Itt valahogy mindenki 500ezret keres és ide jár írogatni, hogy ő biza' mennyit is keres. Valójában meg közel 1millió ember keres 200 nettó vagy azalatt.
2021. dec. 25. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
ha a férfiak nem várják el, akkor kell lenni valakinek aki egy mércét ad a számukra... + rengetegen vannak, szóval válogatni kell valamilyen alapon.. sz@ruk dugni mindegyik tud, beszélgetni a többségük képtelen, akkor legalább pénzt keressen.
2021. dec. 25. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
13: Ez mondjuk a nők többségére is igaz. Nagyon nehéz dolog beszélgetni nőkkel, többségük 3-4 mondatot nem képes értelmesen válaszolni, reagálni. Tisztelet a kivételnek persze, de sajnos a kommunikáció nem erősség. Dugni meg "fekszem és hagyom" jelleggel tud.
2021. dec. 25. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
A zemberek Mo.-n a leg ellentmondásosabbak, legaalább ebben is top 1.-k vagyunk.
2021. dec. 25. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:
13%

Ez Magyarország, itt ilyenek a nők. Olyan mint egy süllyedő hajó. Minél előbb le kell innen lépni, a saját érdeketekben.

Nekem is a legjobb és leghosszabb párkapcsolatom is egy nyugat-európai nővel volt.

2021. dec. 25. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Nézzük hány nőnek van középfokú,vagy ez alatti végzettsége. Hány nő dolgozik a multiknál,a boltokban,de akár diplomásként a szociális szférában,egészségügyben. Igy el lehet képzelni mennyien keresnek 470 nettót....
2021. dec. 25. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem rég a médiánkereset még nettó 220 körül volt az országban.

Azaz médiánkereset, nem átlag.

Csak itt keres mindenki nettó félmilliókat hetente burkolóként meg 18 éves tinilányként

2021. dec. 25. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Burkolóként még el is hiszem! :)
2021. dec. 25. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!