Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Szerintetek ti a magyarországi férfitöbblet miatt vagytok egyedül?
Mi másért lennétek szingli incelek, ha nem a férfitöbblet/nő hiány miatt amely hazánkban dúl?
A nők akkor is simán találnak társat ha rondák, a férfiak legtöbbször még átlagos külsővel sem.
Ennek mi más lehet a magyarázata? Kereslet/kínálat van, ami erősen a nőknek kedvez. Vagy ha ezzel nem értetek egyet, akkor mi mást tudtok okolni a társkeresési kilátástalanságotokért?
Nem. Én azért vagyok egyedül, mert minden próbálkozásom eddig fájdalommal és szomorúan végződött. A legtöbb kapcsolat és ismerkedés jól indult el, a komolyra fordulás előtt vagy nem sokkal utána következik be általában a rossz. Így igazából ezért és sok más rossz dolog miatt ami megtört már nem próbálkozom. :)
De abban az egyben biztos vagyok, hogy nem a férfitöbblet az oka annak, hogy bárki egyedül van.
Sok nő is egyedül van, az ismerettségi körömben is, és amennyire látom máshol is. Olyat nehéz találni, akivel meg van a közös hang, és még a vonzalom is. Akármilyen nőt lehet találni, de ha nem látjuk egymást hosszú távon igazi társnak, csak kompromisszumnak, akkor minek húzzuk egymás idejét.
Amennyire látom sok ember vergődik kapcsolatban is, ezt is tegyük hozzá. A külső még nem sokat jelent, van akit túl magabiztosság tesz, és követelőzővé, pofátlanná egy kapcsolatban - mondván ha valamit nem kap meg, akkor talál mást hamar. Amikor majd öregszik, akkor majd megy a pislogás, mert akkor már nem válogathat. De az ilyen szokott lenni időskorára keserű, mert már nem követelhet, mert nincs meg hozzá a test, és ilyenkor derül ki, hogy végig csak felszínes volt.
NINCS férfitöbblet!
Lehet, hogy pár pasinak több nője is van egyszerre, de nők között is van olyan, aki többel kavar egyszerre. Szóval ez sem mentség.
20-25 eves korban az emberek 48,5%-a no, 51,5%-a ferfi, tehat cirka 3 51-bol ferfinak nem “jut” no. Ez valoban “iszonyatos” hiany, szazbol akar 5-6 ferfit is erinthet. (Figyelem, ez nem azt jelenti, hogy sose jutna neki no, ez csak egy pillanatot jelent, de nem azt, hogy egyeseknek sose jut no.)
Hazugsagok hiresztelese helyett inkabb azon gondolkozz, hogy miert esel te mindig abba a legalja csoportba, akitol egyetlen no sem akar semmi
50 felett sokkal több a nő, ha csak a mi utcánkat nézem 7 özvegyasszony van és egy férfi.
de ez a 20-40 közötti korosztály szerintem sántít, hogy valóban egyensúly lenne....
De sajnos a nőknek ugyanaz a jóképű sármos férfi kell aki ami a barinőjüknek is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!