Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik! Szerintetek ti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Szerintetek ti a magyarországi férfitöbblet miatt vagytok egyedül?

Figyelt kérdés

Mi másért lennétek szingli incelek, ha nem a férfitöbblet/nő hiány miatt amely hazánkban dúl?

A nők akkor is simán találnak társat ha rondák, a férfiak legtöbbször még átlagos külsővel sem.

Ennek mi más lehet a magyarázata? Kereslet/kínálat van, ami erősen a nőknek kedvez. Vagy ha ezzel nem értetek egyet, akkor mi mást tudtok okolni a társkeresési kilátástalanságotokért?

2019. dec. 26. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem hinném, hogy amiatt. Egyszerűen nicnsenek potenciális, éppen "szingli" nők a baráti, haveri, ismerősi körömben. Csak nagyonb kevés, és általában olyanok akiktől nem akarok semmit. Vagy azért mert külsőre és/vagy belsőre nem jönnek be, vagy mert olyanok akik úgymond "körbejárnak". Nekem olyan "nő" nem kell akit bárki "felpróbálhat", semmi önbecsülése nincs, hogy nem fekszik össze fűvel-fával.

Így viszont marad az egyedüllét.

Meg amúgy is rettentő szar vagyok az ismerkedésben, csajozásban...

2019. dec. 26. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
"De sajnos a nőknek ugyanaz a jóképű sármos férfi kell aki ami a barinőjüknek is van " - Teljesen más az ízlésünk a barátnőimmel férfiak terén. :-)
2019. dec. 26. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Köztudott, hogy Magyarország hermetikusan lezárt ország és sosem jönnek ide külföldi nők (kapásból min. négy férfi ismerősöm jut eszembe, akinek külföldi párja van jelenleg).
2019. dec. 26. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Férfiakra nem használják a szingli kifejezést. Ami a kérdést illeti annakidején már leírtam
2019. dec. 26. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
2 napig beteg voltam, nem néztem ezt az oldalt.. de úgy látom még mindig tele van hülye kisfiúkkal, akik mindent hibáztatnak, csak a saját életükben nem veszik észre, hogy széllel szemben próbálnak pisilni.
2019. dec. 27. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:

A szingli az aki a SAJÁT elhatározása miatt él egyedül.

Elkepesztő hogy egy fogalom értelmezését az emberek 95%-a képtelen megtanulni.

Egyébként meg speciel én napi 12 órás műszakokban dolgozom. Semmi időm nincs párkapcsolatosdira.

Reggel 4:30-kor megyek és este 8:30-ra jövök.

A férfi többletezöknek meghagyom a lehetőséget.

Tudok a szabadnapjaimon én elfoglaltságot csinálni magamnak. Így is a barátaimra is alig van időm.

2019. dec. 28. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!