Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Szerintetek ti a magyarországi férfitöbblet miatt vagytok egyedül?
Mi másért lennétek szingli incelek, ha nem a férfitöbblet/nő hiány miatt amely hazánkban dúl?
A nők akkor is simán találnak társat ha rondák, a férfiak legtöbbször még átlagos külsővel sem.
Ennek mi más lehet a magyarázata? Kereslet/kínálat van, ami erősen a nőknek kedvez. Vagy ha ezzel nem értetek egyet, akkor mi mást tudtok okolni a társkeresési kilátástalanságotokért?
Nem hinném, hogy amiatt. Egyszerűen nicnsenek potenciális, éppen "szingli" nők a baráti, haveri, ismerősi körömben. Csak nagyonb kevés, és általában olyanok akiktől nem akarok semmit. Vagy azért mert külsőre és/vagy belsőre nem jönnek be, vagy mert olyanok akik úgymond "körbejárnak". Nekem olyan "nő" nem kell akit bárki "felpróbálhat", semmi önbecsülése nincs, hogy nem fekszik össze fűvel-fával.
Így viszont marad az egyedüllét.
Meg amúgy is rettentő szar vagyok az ismerkedésben, csajozásban...
A szingli az aki a SAJÁT elhatározása miatt él egyedül.
Elkepesztő hogy egy fogalom értelmezését az emberek 95%-a képtelen megtanulni.
Egyébként meg speciel én napi 12 órás műszakokban dolgozom. Semmi időm nincs párkapcsolatosdira.
Reggel 4:30-kor megyek és este 8:30-ra jövök.
A férfi többletezöknek meghagyom a lehetőséget.
Tudok a szabadnapjaimon én elfoglaltságot csinálni magamnak. Így is a barátaimra is alig van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!