Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nektek akik albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek akik albérletben laktok mennyire megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Nem hátrány?

#albérlet #csóróság #Jó bulis csajok felszedese
2022. dec. 26. 10:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
4%

Nem tudom, nem szükséges mondanom semmit csak villantani egy slusszkulcsot.

Én voltam a 14-es.

2022. dec. 26. 12:08
 22/35 anonim ***** válasza:
47%

Én 28 éves koromig albérletben laktam lakótárssal. Kb. 25 éves koromig nem érdekelte a lányokat, a legtöbb ugyanúgy albiban lakott lakótárssal, vagy még inkább koliban vagy még otthon. Miután kb. 25 elmúltam utána egyre jobban nézték a nők és egyre több elutasítást kaptam az (általuk látható) anyagi- és élethelyzetem miatt.

28 évesen vettem saját lakást, onnantól megint jobbra fordult a sorom csajozás-ügyileg, mert rengeteget számít ez a nők szemében. És igen lehet mondani, hogy az is elég jó már, ha egyedül bérelsz albérletet, de azt csak úgy tudtam volna megtenni, hogy rengeteg pénzt kidobok arra az ablakon, nem tudtam volna spórolni annyit, saját lakást is később veszek. Az emberek 90%-a nem keres olyan jól, hogy egyedül béreljen egy saját lakást, pláne fiatalon, úgy hogy még rendesen félre is tudjon tenni mellette.

2022. dec. 26. 13:55
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

Nincs gond az albérlettel :) inkàbb mint mama horkolàsàt hallgatni meg nyakig felöltözve màszkàlni ki inni egy pohàr vizet.

Én is önàllò vagyok csak azt vàrom el amit nyújtani tudok.

2022. dec. 26. 16:29
 24/35 anonim ***** válasza:
7%

Nekem van saját lakásom, sőt egy nyaralóm is 28 évesen, de soha egyetlen nőt nem érdekelte egyik dolog sem.

Teljesen mindegy hol élsz, vagy kikkel, az a lényeg hogyan nézel ki és/vagy milyen szöveged van. Ha bejössz alapvetően a csajoknak, akkor leszarják, hogy anyáddal élsz, ha meg nem akkor úgyis minden apró hiba hatalmas red flag lesz számukra.

Van egy haverom 36 évesen szüleivel él, minimálbér körül keres, mégis mindig volt csaja és folyamatosan vannak szexpartnerek, alkalmi kapcsolatok is. LEgutóbbi hosszabb kapcsolata 7 évig tartott, szinte végig a szüleivel éltek a csajával.

Másik haver már kb. 5-6 éve külön él, saját lakásban, mégsem volt soha nője, pár alkalmi kapcsolaton kívül.

Aztán van olyan ismerős is aki szintén szülőkkel él, mégis szinte minden héten más csajt kezelget.

2022. dec. 27. 09:18
 25/35 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó, és arra nem gondolsz, hogy átmenetek is léteznek, nem csak végletek? Pl. egy csaj mérlegel ismerkedéskor veled kapcsolatos dolgokat (kinézet, duma, stb-stb) és van a fejében sok pro és con is veled kapcsolatban, aztán a saját lakásod/külön lakhatásod ténye az ami végül elbillenti a mérleg nyelvét valamerre.

Te szerintem csak azért nem látod, hogy az anyagi helyzet is számít a nők szemében (a kinézet mellett), mert mindig viszonylagos jómódban éltél (még ha lehet 20 évesen nem is volt saját lakásod) és nem tudod csóróként hogy viszonyulnának hozzád a nők. Persze ha jóképű csóró vagy, akkor is lennének sikereid, de kevesebb arányaiban, mint most.

Ha megnéznénk 100 db olyan 30 éves férfit, aki egyedül lakik már saját lakásban vagy egyedül albérletben és 100 olyat, aki otthon a szüleivel vagy albérletben lakótárssal, akkor szerinted az jönne ki, hogy ugyanannyit szexel/nem szexel mindkét csoport és ugyanannyi arányban van párkapcsolatuk, sikerük a nőknél, stb?

2022. dec. 27. 09:27
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ha megnéznénk 100 db olyan 30 éves férfit, aki egyedül lakik már saját lakásban vagy egyedül albérletben és 100 olyat, aki otthon a szüleivel vagy albérletben lakótárssal, akkor szerinted az jönne ki, hogy ugyanannyit szexel/nem szexel mindkét csoport és ugyanannyi arányban van párkapcsolatuk, sikerük a nőknél, stb?"

Igen.

"mert mindig viszonylagos jómódban éltél"

Nem éltem soha jómódban. Attól még, hogy valakinek van ingatlanja nem fog jómódban élni.

És különben is ez nem egy olyan dolog, amivel könnyen fel lehet vágni, mivel az ember nem tudja magával vinni a házát/lakását, ellenben egy menő autóval, drága ruhákkal, ékszerekkel bőven lehet menőzni.

"egy csaj mérlegel ismerkedéskor veled kapcsolatos dolgokat (kinézet, duma, stb-stb) és van a fejében sok pro és con is veled kapcsolatban, aztán a saját lakásod/külön lakhatásod ténye az ami végül elbillenti a mérleg nyelvét valamerre."

Nem billent semmit semerre, mert egyetlen csaj sem ismerkedik velem. Pont ez a lényeg, hogy teljesen mindegy mit csinál az ember e téren nincs tudatosság. Vagy bejössz a nőknek vagy nem. Egy szaros lakás miatt nem fog veled lenni senki és nem fognak mérlegelni sem. Ez nem így működik, a párkeresés többnyire nem tudatos. Ha meg az, akkor mindenki ki van akadva rajta: pl. az aranyásók tudatosan keresik a gazdag férfiakat, mégis mindenki őket szólja le, hogy "csak a pénzre" mennek. Ellenkező esetben meg semmi tudatosság nincs az egészben. Ezért is írtam a példákat, de még rengeteg ilyet tudok mondani.

2022. dec. 27. 10:08
 27/35 anonim ***** válasza:
27%

26. Én jóképű vagyok, anyagilag folyamatosan figyelhető meg az életemben előrelépés, ez mellett lelki értelemben is változok sokat, mert nagyon szar családból jövök, fiatalabb koromban semmmi önbizalmam nem volt, nem voltam menő, jó dumás, stb. De ahogy egyre jobban leküzdöm a gyerekkoromból magammal hozott gátlásokat, szorongásokat úgy látom, hogy egyre több nőnek szoktam tetszeni ismerkedéskor. (Mármint külsőre eddig is ugyanannyinak tetszettem kb, csak sokakat "turn down"-olt a randin az, hogy nem voltam menő, jó dumás, magabiztos.)

De az anyagiakra visszatérve én azt látom a saját életemben, hogy van különbség, mert mióta van saját lakásom és nem lakótárssal élek albérletben, azóta több szexpartnerem van átlagosan, mint előtte volt. Rád azért gondoltam, hogy jómódban élsz, mert 28 évesen van lakásod és nyaralód. De persze ha örökölted őket és bankszámlán milliókat nem örököltél hozzá, akkor tényleg nincs pariban egymással a kettő és nem fogsz jómódban élni.

2022. dec. 27. 10:29
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a jólét ez attól függ. Nekem is van jópár millió megtakarításom, de a fizetésem kritikán alul szar. Viszont az én igényeimhez képest oké minden dolog.

Szóval a legtöbbeknek a jólét az nekem már extrém luxus és pazarlás.

Én megelégszem annyival, hogy minden nap van mit ennem, tiszta ruhákban járhatok, van tető a fejem fölött és nem kell fagyoskodnom.

Szórakozás számomra annyi, hogy van egy jó gamer gépem és laptopom is, ezeken kockulok, filmezek, illetve elég régóta gitározom, ehhez is van elég jó felszerelésem. Ezek mind olyan dolgok, amelyeket egyszer kell megvenni (gitár, gép), majd pár évente fejlesztgetni, de nem folyamatos költség egyik sem. Hétvégente haverokkal kocsmázunk, nyaranta 1-2 fesztivál, túrázás, bringázás. Külföldre szoktam utazni, amikor tehetem, de ezek is mások szemében "csóró" utazások, mivel én a hátizsák + legolcsóbb repjegy kombinációt preferálom, aztán túrázás, városnézés + legolcsóbb szállás.

Szóval az anyagi jólét is úgymond akkor lehet maximum befolyásoló tényező ha az látszik az emberen. Szóval ha most nekem lenne 2-3 milliárd ft a számlámon, attól még nem lennék népszerűbb a nők körében, mivel ez külsőre semmit nem változtatna rajtam. Ha nem költesz (az én szemszögemből) fölösleges luxusra, amivel fel tudsz vágni mások előtt, akkor szart sem ér a pénz és a vagyon.

Ugyanzért olyan mindegy hogy hol élek, ha már az eredendő esélyt nem adják meg, hogy egyáltalán a téma szóba kerüljön. Szóval ha a külsőm alapján csípőből elutasítanak akkor tök mindegy minden más dolog.

Alapból én sem tartom még most sem magam kifejezetten rondának, az arcommal nincs gond, a magasságommal sem, viszont nagyon hamar elkezdtem kopaszodni és extrém gyorsasággal ment el a hajam. Sajnos ezzel semmi nem lehet kezdeni, mivel genetika kérdése és hormonális dologról van szó, viszont a külsőmet erőteljesen lerontja a dolog. Emiatt az alapból sem túl nagy önbizalmam is a béka segge alá zuhant. Nyilván a szociális képességeim se nagyon változtak, megpróbáltam nyitottabb lenni mások iránt, de nem működött hosszú távon és csak pofára esés lett a vége. Eléggé introvertált vagyok, inkább négyszemközt szeretek beszélni az arra alkalmas emberekkel, de ilyenekkel, főleg aki nő, ritkán találkozom, valóban normális körülmények között és rászánva az időt meg még annál is ritkábban jön össze.

2022. dec. 27. 14:00
 29/35 anonim ***** válasza:
62%

Na azért albi és albi közt is van különbség.

Nem mindegy, hogy: [link]

Vagy: [link]

Ez utóbbi esetében a takarítónőtől kezdve, a tanárnőkön át, a dékán lányáig...sőt, a dékánig, mindenkit meg tudsz dugni a suliban. A nőket 2X!

2022. dec. 27. 17:19
 30/35 anonim ***** válasza:
83%

,,Van egy haverom 36 évesen szüleivel él, minimálbér körül keres, mégis mindig volt csaja és folyamatosan vannak szexpartnerek, alkalmi kapcsolatok is. LEgutóbbi hosszabb kapcsolata 7 évig tartott, szinte végig a szüleivel éltek a csajával."

Ezt kizártnak tartom. Szinte egyetlen nő sem kezd olyan férfival, aki ennyi idősen a szüleivel él.

2022. dec. 28. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!