Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek akik albérletben laktok mennyire megy a csajozás?
A párom otthon én pedig albiban laktam, amikor ismerkedtünk. Én vagyok a nő. Négy hónap kapcsolat után ide költözött hozzam, ennek már másfél éve.
24N
Albérlet?
1.: Nem az van itt a Gyakorin, hogy 500 a minimálbér, és mindenki 25 éves koráig lakást vesz?
2.: Meg eleve hitelre kell lakást venni, mert az albérlet pénzkidobás, és sosem lesz a tiéd?
Ezeket itt olvastam!!!
Egymillió? Az aprópénz. Nálunk még a takarítónők is kapnak havi nettó 3 milliót. Erzsi néninek múltkor mondtam is, milyen jól áll neki a gyémántfogsor. De a portás Bélabára már többször rászóltam, hogy ne dobálja már szét a húszezreseket, mert én nem fogom felszedni helyette.
Nem rinyálni kell, hanem el kell menni dolgozni. A mai fiataloknak csak a buli, meg az ájfon kell! Hogy nincs már 30 éves korodra 50 millió megtakarításod? Te lusta lúzer. Ezért tart itt ez az ország.
15.
Nem vicc!
Anno volt egy riport, az akkor első hazai gyémántcsiszoló céggel.
Oda, ki és be lépéshez is volt testüreg vizsgálat.
Kérdezik a az idős takarító nénit, hogy ezt, hogy viseli. Mire ő: "250.000 forintért egész jól fiam." Akkoriban a minimálbér valami 35.000 forint volt!
17.
Szintén itt, a Gyakorin olvasom RENDSZERESEN, hogy melós pasi nem kell a nőknek, mert csak a diplomás lehet ember, férfi, és szellemi partner, nem egy csicska, proli, melós bunkó.
Nem én mondom, itt olvasom!
13 te hol élsz? Ausztriába se keres egy millát egy sima melós.
Egy jó szakmával se feltétlen.
És nem a hitel a vészes, hanem az őnerő. Amúgy meg ha albiban is lakik mellette még gyűjtsön annyi pénzt is, h őnerő legyen.
Itt 150 egy albi, egy kis panel 35.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!