Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nektek akik albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek akik albérletben laktok mennyire megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Nem hátrány?

#albérlet #csóróság #Jó bulis csajok felszedese
2022. dec. 26. 10:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
75%

A párom otthon én pedig albiban laktam, amikor ismerkedtünk. Én vagyok a nő. Négy hónap kapcsolat után ide költözött hozzam, ennek már másfél éve.

24N

2022. dec. 26. 11:05
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Albérlet?

1.: Nem az van itt a Gyakorin, hogy 500 a minimálbér, és mindenki 25 éves koráig lakást vesz?

2.: Meg eleve hitelre kell lakást venni, mert az albérlet pénzkidobás, és sosem lesz a tiéd?

Ezeket itt olvastam!!!

2022. dec. 26. 11:28
 13/35 anonim ***** válasza:
22%
12: Gondolom a kérdés azoknak szól, akik olyan bénák voltak, hogy nem jött össze nekik a lakás. Elmegy a gyárba dolgozni 18 évesen, simán megvan a saját lakás 30 előtt. Pluszba a hitelek most nagyon olcsóak, egy átlagos melós meg simán megkeres havi egymillát MINIMUM!
2022. dec. 26. 11:34
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
Nem jobb az albérlet! Pld havi 150 ezret felre tudtam rakni 10 évig amiből vettem egy szuper kocsit amivel felszedtem sok csajt
2022. dec. 26. 11:36
 15/35 anonim ***** válasza:
95%

Egymillió? Az aprópénz. Nálunk még a takarítónők is kapnak havi nettó 3 milliót. Erzsi néninek múltkor mondtam is, milyen jól áll neki a gyémántfogsor. De a portás Bélabára már többször rászóltam, hogy ne dobálja már szét a húszezreseket, mert én nem fogom felszedni helyette.

Nem rinyálni kell, hanem el kell menni dolgozni. A mai fiataloknak csak a buli, meg az ájfon kell! Hogy nincs már 30 éves korodra 50 millió megtakarításod? Te lusta lúzer. Ezért tart itt ez az ország.

2022. dec. 26. 11:39
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

15.

Nem vicc!

Anno volt egy riport, az akkor első hazai gyémántcsiszoló céggel.

Oda, ki és be lépéshez is volt testüreg vizsgálat.

Kérdezik a az idős takarító nénit, hogy ezt, hogy viseli. Mire ő: "250.000 forintért egész jól fiam." Akkoriban a minimálbér valami 35.000 forint volt!

2022. dec. 26. 11:48
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
15: hát már bocsi, de rengeteget lehet olvasni a neten, a TV-ben is mondják, hogy a szakmunkások iszonyat jól keresnek, mert kevés van belőlük és iszonyat drágán dolgoznak. 18 évesen megtanulsz egy szakmát, onnantól szabad a pálya.
2022. dec. 26. 11:51
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

17.

Szintén itt, a Gyakorin olvasom RENDSZERESEN, hogy melós pasi nem kell a nőknek, mert csak a diplomás lehet ember, férfi, és szellemi partner, nem egy csicska, proli, melós bunkó.

Nem én mondom, itt olvasom!

2022. dec. 26. 11:57
 19/35 anonim ***** válasza:
Fu 15-ös, te nagyon korlátolt lehetsz szellemileg. Biztos megérte látástól vakulásig dolgozni, ha közben ennyire boldog életed volt, hogy ilyen mentalitás alakult ki nálad 🤣🤣🤣
2022. dec. 26. 12:07
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

13 te hol élsz? Ausztriába se keres egy millát egy sima melós.

Egy jó szakmával se feltétlen.

És nem a hitel a vészes, hanem az őnerő. Amúgy meg ha albiban is lakik mellette még gyűjtsön annyi pénzt is, h őnerő legyen.

Itt 150 egy albi, egy kis panel 35.

2022. dec. 26. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!