Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 éves kapcsolat után hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves kapcsolat után hogyan fussak neki a társkeresésnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 36 éves Férfi vagyok, és ami biztos, hogy társfüggő. 17 évesen jöttünk össze és akkor eldöntöttem, hogy csak ő és egész élet.... Úgy is álltam hozzá, semmi és senki nem érdekelt csak az, hogy akivel vagyok azzal minden működjön. Átmentünk mindenen: szegénység, lakhatási problémák, családi gondok... szóval minden volt aminek kellett lennie. Együtt küzdöttünk mindenért. Boldog voltam. Egész addig amíg nem jött a pénz. Lett saját házunk, 2 kocsi, kitanultunk több szakmát. Azt hittem mostmár minden rendben lesz. Nem lett sőt. Bejött egy harmadik. Pofára estem. Úgy érzem felesleges volt annyit küzdeni. Már csak a közös ház és a kutyáink miatt élünk együtt de ennyi. Amilyen lett azt már nem is szeretem csak hiányzik amilyen volt. Kérlek segitsetek, hogyan tudok találni olyan hölgyet, aki értékeli azt hogy törődnek vele.

Próbálkoztam társkeresőn de nem megy. Nem tudok mit írni nem vagyok ehhez hozzászokva.

Nem bírom a magányt. Nem vagyok ronda nem vagyok dagadt, sem igénytelen de az önértékelésem 0. Mit tudok tenni? Előre is köszönöm a valaszaitokat.

2022. dec. 26. 00:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2es: Felszínes "barátok" vannak de nem szoros mivel a prio a kapcsolatom volt
2022. dec. 26. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Miért nincs jol kinéző, normális, gazdag pasi?

P.S. te mit tudsz adni? Vagy a fullls nő az kene, de adni nem tudsz cserebe semmit?

2022. dec. 26. 19:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2022. dec. 26. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:

12.

Nagyon nagyok az igények!

Én csakis azt várom a nőtől amit adni tudok!

Jól nézzen ki és legyen normalis!

De te jössz a plusz nem megérdemelt igényekkel,hogy gazdag is legyen de csak ha pasi!

2022. dec. 26. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:

14

Nincs olyan, hogy megérdemlem vagy nem! Vagy olyan férfit kapok, olyan tulajdonságokkal, amit elvárok, vagy akkor koszonom, jó egyedül is!

Ugyanigy vagy vele te is! Vagy olyan not kapsz, amit elvarsz, vagy nem vagy senkivel.

A férfiak elvárasai az egekben vannak! Ugyanugy felszines vagy, csak a felszinesseged tárgya más!

2022. dec. 26. 19:37
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

Tükörbe néztél már??

2022. dec. 26. 19:48
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Hiába vavyok ronda, akkor sem kezdek csóró, mamahoteles, lúzer férfival. Jobb egyedul, mint egy szarral
2022. dec. 26. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy kivel kezdesz,szamomra elég undorító hogy pénzért akarsz párt!
2022. dec. 26. 20:52
 19/20 anonim ***** válasza:

18

Te meg a kulsőert! Csak a felszinesség targya mas!

Le se szarod a belsőt, max plusz pont, ha nem teljesen hulye, de ha nem vekony, szép, már nem kell, miközben csóró vagy! 😅

Szép életet

2022. dec. 26. 20:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy. Egyáltalán nem csóró vagyok

Kettő. Belső tulajdonságok nélkül

nem ismerkedek semmilyen lánnyal

Harom és ez az,amit nem bírsz felfogni; rondákkal nem ismerkedem sehogyan .

2022. dec. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!