Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akiknek 1000+ követőjü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek 1000+ követőjük-ismerősük van facen, jól néznek ki, ők...?

Figyelt kérdés

Őket gondolom sokan megkörnyékezik a menőbb csávók közül is. De mi alapján választanak párt? Sok menő arcból hogy szűrik ki, hogy kivel jönnek össze?

Vagy inkább a kevésbé menőkkel jönnek össze, mert az olyan más és nem megszokott?

Ha van itt ilyen lány, tőlük lenne a legjobb egy válasz.

2022. dec. 12. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Itt ilyen lány NINCS megnyugtatlak.

Ezek megnézik az instád “hmm csak 200 követő.. ez nyomi” és így vannak vele.

Ilyet ne is akarj ezek csak villognak mindenhol, de a sugar daddy nem engedi nekik, hogy barátjuk legyen.

2022. dec. 12. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából egy munkatársam ihlette a kérdést. Jogász végzettségű és ez a kategória, amúgy jól beszél, intelligens, facen meg láttam, rúdtáncot sportol (képzelhetitek milyen jól néz ki).
2022. dec. 12. 21:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy van itt ilyen lány, én legalábbis már beszélgettem itt pár éve egy ismertebb lánnyal.
2022. dec. 12. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem kéne ilyen barátnő csak kíváncsi vagyok. Nem lenne fenntartható.
2022. dec. 12. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen férfi ismerőseim is. Nők is. Nem néznek ki jól egyáltalán, viszont társasági emberek. Tudod, a Face nem szépségverseny és nem randi oldal.
2022. dec. 12. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
#4 nem lenne fenntartható - ostoba himsoviniszta, tárgyiasító kisember vagy. Megesz reggelire. Nincs rászorulva a kis pénzecskédre. De amíg tárgyaknak vagy haszonállatoknak nézed a nőket addig semmilyen se fog leállni veled.
2022. dec. 12. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit illúzióromboló leszek: nagyon sokszor volt már 1000 fölötti ismerősöm, igyekszem mindig kicsit szelektálni őket, jelenleg 990-nél tartok, úgyhogy hamarosan megint átléphetem a bűvös ezrest. :D Ezt úgy sikerült összehozni, hogy nagyon sokféle közösségben megfordultam (gyerektáborok, 3 vallási közösség, 4 lakhely, ált.suli, gimi, most a 3. diplomámat csinálom, 3 kollégiumban laktam, 2 országban voltam cserediák, illetve nagy családom van, és a nagy részük megvan FB-n is), és innen azért összeszedtem egy csomó olyan embert, akit soha nem törölnék le, mert nagyon kedvesek a számomra, és érdekel, mi van velük. Jól nézek ki, mondjuk nem vagyok egy nagyon különleges szépség, vagy tökéletesre retusált, és nem állnak sorban értem a menő pasik, bizonyos értelemben véve egy teljesen átlagos ember vagyok. :D Sőt, mindemellett az extrovertált-introvertált spektrumnak is inkább az introvertált végéhez esek közelebb. :D
2022. dec. 12. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"De mi alapján választanak párt?"

Aki tetszik nekik, leginkább.

2022. dec. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!