Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen találtatok párt?
40 éves nő vagyok, most váltam el, fél éve.20 évig voltunk házasok, de megcsalt, így külön folytattuk. 3 gyerek is van, akik velem maradtak.
Most tartok ott hogy ismerkednék, de így már más mint 18-20 évesen. A gyerekeim közé nem akarok egy "idegent" becipelni, és a
testemmel sem vagyok elégedett, ezek gátolnak engem a társkeresésben. Az arcom kifejezetten szép, mások szerint, de a szülés nyomai ott vannak rajtam és igy nincs önbizalmam.
Írnátok nekem akik így éreztek és utána még is találtak párt?
Sok sikert kívánok neked. Együttérzek. 4 éve nincs senkim elváltként, bár nekem 5 és 16 éves a 2 gyerekem. 40N
Nekem azóta se jött össze, mert a korosztályomban mindenki csak szexkapcsolatot akarna, az meg nekem nem pálya. Így egyedül vagyok 4 éve. Viszont ismerek olyat, aki fél éven belül válás után már újra kapcsolatban lett egy 4 éves gyerekkel egy alig 1 éve elvált 2 gyerekes (9 és 11 év) pasival.
Elvált nő a párom 3 hozott és egy közös gyerek.
A szitu annyival másabb, hogy Ő 27 évesen tartott ott mint Te kedves kérdező, és a #3-as. Titok? Az nincs benne. Szerencse annál több már 14. éve "szívjuk egymás vérét", de élvezzük minden percét.
Nem feladni!!! A remény hal meg utoljára. Mikor azt hiszed mindennek vége, akkor kezdődik el igazán. Ezeket figyelembevéve sok sikert nektek.
44 évesen váltam 20 év után. Egy 10 éves gyerekkel és egy naggyal, aki már önálló. Még el sem váltam, mikor lett egy kapcsolatom egy egyedülálló férfival. Itt ismertem meg a gyakorin. Arra jó volt, hogy túl jussak a váláson. 2 év után szakítottam vele, mert vágytam egy komolyabb férfira, akivel lehet tervezni. Regisztráltam egy társkeresőre. Ott ismertem meg 2 hónap múlva a mostani párom, aki tökéletes, egy álom pasi nekem. Összeköltöztünk, nagyon boldogok vagyunk, gyerekemet is nagyon szereti. Vidéki kisvárosban élek. Nem voltam egyedül 2 hónapnál tovább. Pedig válogatós vagyok. A párom pár évvel fiatalabb nálam, helyes, vagány, mindenben segít, szorgalmas, sok mindent meg tud csinálni otthon, engem a tenyerén hord, alig hiszem, hogy ilyen szerencsés vagyok.
De ezek szerint nem lehetetlen másnak sem. Én is azt éreztem, hogy több~ nem akarok senkivel együtt élni, de ő megmutatta, hogy van, akivel jó.
Sok szerencsét kívánok neked is!
Az számít h kívül belül
Toppon legyél.
Úgy kell öltözködni mint egy 2 lábon járó szexreklam. Csak ez számít nekik! Erre mozdulnak. Azzal ne foglalkozz hogy most milyen az alakod. Edzel kicsit még olyan ruhakat veszel fel. Fejre mennyire öregszel?
Na meg kisugárzás h azt közvetítés h te nagyon jól érzed magad a bőrömben. Ha jó dekoltázs van azonnal akad pasid.
Türelem játék, Szerencsèn is múlik.
Hamar össze fog neked jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!