Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezen 2 dolog valamelyikét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezen 2 dolog valamelyikét látni egy férfin, akkor menekülni kell tőle?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Veszélyben van a nő ettől az embertől, ugye?

2022. dec. 24. 14:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
11. Beriaszt? A bíróságok, repterek, és pár más hely kivételével, hol van idehaza fémkereső kapu???
2022. dec. 24. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

6

Ok, akkor nem akarunk olyannal lenni, akit annyira az utca nevelt, hogy fenyegetve érzi magát attól, hogy kimegy a házból.

Mondom ezt úgy, hogy egy komcsi panelrengetegben nőtten fel, nem valami puccos körülmények közt.

2022. dec. 24. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez jó példa a kérdésre..

Vagyis ha én az mondom hogy én hordok bicskát,mert mondjuk nálam ez szokás,mi a baj?

Kell valami felbontani,ezerszer könnyebb elkapni a almaszeletelőt.

Vagy ha belém kötnek?

Akkor nyilván elfutok, vagy fogok egy maroknyi földet/homokot és szemem hintem vagy le gázsprayzem,de mivan ha tényleg gyakorlatilag kell?

Nyilván van 100 féle ko-zo ütés,de inkább 1 tuti amivel leteritem

2022. dec. 24. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, egy férfi az erő útját járja, a védelem az ő feladata. Amíg a hozzád hasonló feminista palánták nem irtják ki …:( képzeld az én férjemnek nemcsak bicskája van, hanem a fegyverrel is profin bánik a hivatása miatt. A bicska számtalan helyzetében jól jött, hogy nála volt hétköznapi praktikus célokra természetesen. Régebben mit gondolsz a szamuráj feleségek is összepisilték magukat a férjük mellett, mert karddal jártak?!
2022. dec. 24. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Az a baj a kés támadófegyver. Azok közül is az egyik leghatékonyabb, főleg olyan kezében aki nem tudja használni.

A legveszélyesebb utcai "állatfaj" a 12 éves cigánygyerek: gyors, kicsi, kés van nála (99% eséllyel) és nincs lelkiismerete. Magyarán simán belédvágja a bökőt...

Nálam is van egyébként vadászkés, valamikor 2 is, de táskában, soha nem az övemen/zsebemben. Illetve viperát is tartok magamnál, ez inkább hatékonyabb eszköz, mint egy kés. Egyszer belémkötöttek a cigányok, ahogy előcsaptam, már a hangtól szertefutottak, szóval hasznos holmi. Használni ezen kívül visztont nem érdemes, mert egy rosszul bevitt ütsétől meghalhat a másik (fejen találod).

2022. dec. 26. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Valahogy sosem mennék zsebkéssel randira.

F

2022. dec. 26. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Én annyit fontolgatok, hogy legyen nálam valamilyen tárgy kutyatámadás esetére. De nem olyan tárgy, amivel bajba jutok, ha a rendőr megtalálja nálam - vagy mondjuk egy zsebtapogatás alkalmával nem enged be a helyre a biztiőr. Azt én nem hinném, hogy egy férfival nem volna érdemes ismerkedni, ha kései vannak. A késsel a célja leginkább késes támadók, rablók elrettentése lehet (olyan, mint az atombomba: ha használják, mindketten meghalnak, legalábbis a csúnya végkimenet garantált) Valamint vidéken előfordulhatnak kóbor, vagy kerítésen kiugró kutyák, amikre én teljesen ki vagyok akadva. A nőjét terrorizálni a fegyvereivel elég nagy "butaság", bár nem mondhatjuk, hogy nem került be a híradóba jónéhány durva eset - de szerintem bárki konyhájában van éles/hegyes kés. Azoknál nem az volt a baj, hogy magánál tartott valamit a pacák, hanem az a nettó elmebaj, amitől nem védték meg a hatóságaink a házastársat (férjet is). Ha pedig valaki gyilkos ámokfutást tervezget, azzal eleve nem jut messzire az ismerkedés, olyan elmeállapotban lehet, valamint nem vesz márkás késeket.
2022. dec. 26. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!