Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezen 2 dolog valamelyikét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezen 2 dolog valamelyikét látni egy férfin, akkor menekülni kell tőle?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Veszélyben van a nő ettől az embertől, ugye?

2022. dec. 24. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem szimpatikus ha késsel jár az utcára. Mèg ha csak önvédelem kapcsán is, akkor se.
2022. dec. 24. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Én öltönyös munkát végzek irodában és nálam is szokott lenni bicska. De nem önvédelemre, hanem praktikus okokból, pl. csomagbontásra vagy vágásra.

Önvédelemre gázspray szokott nálam lenni és egyszer már pl. meg is mentett egy kutyatámadásnál. (De nyilván ha egy ember támadna meg, tőle megvédeni magam is jó lenne.)

2022. dec. 24. 14:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudnàm, ezek mik.
2022. dec. 24. 14:56
 4/17 A kérdező kommentje:

Kedves #2. Itt olvastam, hogy ránk nőre fenyegetést jelent a késes férfi, mert erőszakos jellemre vall. Gondolom van valóságalapja, ha ennyien írják.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. dec. 24. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

5. Szerinted akinek nem csilli-villi gyerekkora volt, hanem az átlagnál picit keményebb és az életében látott vagy élt is már át fizikai erőszakot, az nincs rászokva arra, hogy valamilyen módon megvédje magát?

Szerintem sem a kés ennek a legjobb módja, mert egy elég rossz önvédelmi eszköz, de most nem is erről szól a kérdés. Csak képzeld el, hogy nem mindenkinek ugyanolyan családi háttere, neveltetése, környezete volt, mint neked.

2022. dec. 24. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező.. neked nincs párod ugye? Meg se lepődöm ezen.
2022. dec. 24. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:
58%

Jajmár, ezerszer el lett mondva. Ha úgy néz ki, mint ő: [link]

Akkor semmi probléma nincs a késsel.

Ha úgy, mint ő: [link]

Akkor instant kuka, hiszen melyik lány járna egy késes agresszív bunkóval?

2022. dec. 24. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:

5

Egyszerűen nekem rendkívűl visszatetsző az, amikor valaki késsel járkál, ráadásul a nadrágzsebbe rakva.

Ha valakinek a táskájában, autójában van egy svájci bicska, mindenesetre felkészülve, az más, de aki így hordja, azzal nem ismerkedem.

2022. dec. 24. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
52%

Szokásos, pasi által feltett provokatív kérdés.

A páromnál mindig van kés, egyrészt praktikus okoknál fogva, másrészt önvédelemből (elég szar helyen nőtt fel), szerencsére a használatára még sosem volt szükség (egyszer beleálltak a villamoson, akkor elég volt csak megvillantani), és ő az egyik legjobb, legkiegyensúlyozottabb ember, akit csak ismerek. Szóval nem határoz meg semmit, ha valakinél van.

2022. dec. 24. 15:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Engem se zavar ha ismerem es tudom csak praktikussag miatt van. Bar szerintem nem praktikus, mert sok helyen beriaszt, tilos bemenni vele. Amugy sose volt ra szuksegem, van ollo, etkezoben kes, levelbonto, csavarhuzo. Szoval igen, tartsa max a kocsiban.
2022. dec. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!