Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen teljesen a semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen teljesen a semmi szélére jutottam. Diplomával, de barátnő és közeli baráti körök nékül, pár embert leszámítva. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az egyetemi éveim kb. azzal teltek el, hogy olyan szekér után futottam, amelyik nem vett fel soha; igazi elengedés és bulizás helyett valahogy mindig kívülállóként voltam jelen. Önfejlesztés, kondizás, beszélgetések ide vagy oda, a csajoknak nem kellettem.

Volt egy szűk baráti köröm, de mára ők feloszlottak. Kvázi egyedül vagyok, egy Discordos csoportom maradt még. Így nagyon nehéz. A pszichiátriát is megjártam kétszer.

A Tinder egy kamu, a többi társkeresővel meg nem tudom, mi legyen. Unom az egészet, kiszállnék, de élni akarok...

2022. dec. 20. 12:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Annak örülök, hogy életvidám, pozitív válaszokat kapok.

Vannak konstruktív hobbijaim, de egy szinte kizárólagosan online közösséggel, hús-vér személyek nélkül a közelben baromi nehéz lesz...

2022. dec. 20. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Járj el heti 4-5-6 alkalommal sportolni, lehetőleg keress valami csapatsportot, vagy járj el konditerembe, az a lényeg, hogy akár milyen jó, ne egy erdő közepén fuss egyedül, mert úgy nehéz lesz ismerkedni.
2022. dec. 20. 14:25
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
A legelső, és legfontosabb: amennyire csak tudod, tedd rendbe magad!
2022. dec. 20. 14:54
 14/24 anonim ***** válasza:
3%
most olvastam az imént, hogy Zimány Linda szabad, egyedül van. egy próbát megér, írj rá!
2022. dec. 20. 14:56
 15/24 A kérdező kommentje:

"Szia, érdekel az indie játékfejlesztés?" (igen, tudom, hogy nem így működik)

Ha ettől nem nedvesedik a bugyija, nem tudom, mitől fog.

2022. dec. 20. 15:08
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
küldjél neki dickpic-et, hátha ráizgul. mit lehet tudni?
2022. dec. 20. 15:19
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Szerintem tök jó lehet 30as pasinak lenni a mai világban (én 30as nő vagyok, mondjuk ez sem rossz). Fiatalok vagyunk még.

Közhely és írták is már előttem, de én is eljárnék olyan helyre sportolni, ami érdekel.

10+ éve engem is kezelt pszichiáter, sokáig szedtem gyógyszereket is, aztán 20 évesen kitalaltam, hogy elakarok kezdeni harcmuveszettel foglalkozni, kb semmi más nem érdekelt akkoriban, nem is olyan céllal mentem oda, hogy ismerkedjek, eleinte csak bejártam, sose beszelgettem senkivel, csak az hajtott, hogy minél jobb legyek ebben a sportban... aztán amikor egy ideje már oda jártam a többiek kezdtek el felém nyitni, elkezdtem edzőtáborokba járni velük, és a mai napig is járok, barátokat szereztem, egy stabil közösség tagja vagyok ezáltal.

Azota nem szorultam pszichiáterre, (pszichologushoz volt hogy jártam egy ideig). Nagyon jól levezeti a stresszt, és nem mellesleg a fizikumnak is jót tesz.

2022. dec. 20. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Itt valaki hobbiszerűen lepontozza a válaszokat? Végig olvastam a reakciókat és a jó válaszok is full le vannak értékelve...vagy velem van a baj...

Tudom ez nem válasz a kérdésedre. Csak ne a %-ok alapján nézzd, hogy melyk válaszban van több potenciál és melyikben kevésbé.

2022. dec. 20. 16:56
 19/24 A kérdező kommentje:
#18: Volt, hogy az eléggé leértékelt válaszokból merítettem segítséget, függetlenül a témától.
2022. dec. 20. 17:16
 20/24 anonim ***** válasza:
45%
Prostizás. Vegyél be egy adag kamagrát és kefélj egy jót. Ezt ismételd meg hetente egyszer-kétszer.
2022. dec. 20. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!