Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti szeretitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti szeretitek ha egy nőn van jó sok tetoválás?

Figyelt kérdés

2022. dec. 12. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Igen. 😍
Nem. 😑
40 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
En szeretem. Pont holnap megyek a kovit csinaltatni :D
2022. dec. 12. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha úgy nézel ki mint Laurence Bédard, akkor igen
2022. dec. 12. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem eléggé bejön igen, de úgy tulajdonképpen nem előny és nem hátrány.
2022. dec. 12. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ez azt mutatja hogy szereti hülyeségekre szórni a pénzt, hatalmas red flag.
2022. dec. 13. 03:54
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
jaja, nekem is no-no. Habár a szívnek nem lehet parancsolni erre már rájöttem, de alapjáraton a szűrőm az hogy ha ilyet látok egy nőn csak az jön le belőle hogy egy divatmajom barom, meggondolatlan, és idióta mert nem fogja fel ez mivel is jár valójában. Én ha akarnék se csináltatnék tetkót már mert qrva mainstream lett és minden gyökér 12-4 évesnek van már, plusz tudom magamról hogy állandóan változik az ízlésem, mit kezdjek egy ilyen szarral magamon amit nem lehet eltüntetni max átírni?
2022. dec. 13. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
olyan opció nincs, hogy igazából semleges?
2022. dec. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!