Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen teljesen a semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen teljesen a semmi szélére jutottam. Diplomával, de barátnő és közeli baráti körök nékül, pár embert leszámítva. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az egyetemi éveim kb. azzal teltek el, hogy olyan szekér után futottam, amelyik nem vett fel soha; igazi elengedés és bulizás helyett valahogy mindig kívülállóként voltam jelen. Önfejlesztés, kondizás, beszélgetések ide vagy oda, a csajoknak nem kellettem.

Volt egy szűk baráti köröm, de mára ők feloszlottak. Kvázi egyedül vagyok, egy Discordos csoportom maradt még. Így nagyon nehéz. A pszichiátriát is megjártam kétszer.

A Tinder egy kamu, a többi társkeresővel meg nem tudom, mi legyen. Unom az egészet, kiszállnék, de élni akarok...

2022. dec. 20. 12:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Kell egy hobbi amibe beleölheted minden pénzed! :D

Szintén 30F

2022. dec. 20. 12:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szard le. Foglald el magad valamivel, amit élvezel és szeretsz csinálni. Fölsöleges mások elvárásai és igényei szerint élni. A pénz, állandó anyagi javak hajszolása, az "ilyen korban már XY-nak kellene, hogy legyen" dolgok után sóvárgás és mindig mások elvárásai szerint létezni a legnagyobb baromság. Éld szabadon, kedvedre az életed.
2022. dec. 20. 12:54
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyetemmel csak középsulival de ugyanez még korban is.

Évekig remegtem én is a semmiért. Ha nincs olyan külsőd meg társaságod ami vonzó akkor nem válogathatsz kedvedre. Nincs kedvem túrni a szemetet és ha van valami kis fény kaparni meg meghalni érte. Aztán puff megint ott vagyunk, hogy sehol.

Ha el tudod engedni ezt a témát akkor minden helyre jön. Azt csinálsz amit akarsz, akkor amikor szeretnéd. Olyan hobbit vagy elfoglaltságot kell találni vagy űzni amitől jó kedved van és nem azon kattogsz közben, hogy egyik szerencsétlen se áll meg.

Amíg ezen pörögsz be leszel feszülve és ezek a dögkeselyűk megérzik és messziről elkerülnek.

Persze van aki nem tudja jól érezni magát egyedül, de ha így is van jó elrejteni és hamarabb lesz siker.

Tőlem nem a disney verziót kapod, hogy maaajd jön meg így meg úgy…aki jó benne az csinálja, a többiek meg reménykednek, mások meg tesznek rá és elvannak egyedül. Ebbe nem lehet hitet beletenni, teljesen materiális téma.

2022. dec. 20. 13:02
 4/24 anonim ***** válasza:
75%

Nehogy kiszállj már ember! Egy életed van! Ha kiszállnál elvennéd az esélyét annak, hogy valaha is jobb legyen! Ez óriási butaság lenne!

Éld az életedet, keress olyat, ami boldoggá tesz. Ha flow-ba teszed az életedet és csinálod ahogyan jól esik, beléd fog botlani a szerelem is. Bevonzod:)

Nincs rossz életed! Sok 100 millió ember cserélne veled, gondolj erre!

Fiatal vagy és ezer dolog jön még ami brutál boldoggá tesz. Pl egy nő, aki mellett minden tuti lesz! ;)

37/F

2022. dec. 20. 13:06
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ne a nőt hozd már fel példának bémeg 👀 pont azok miatt van lenn.

Első két bekezdésedben van a lényeg, remélem megfogadja.

2022. dec. 20. 13:10
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Hát rengetegen vagyunk így. Én úgy vagyok ezzel, hogy ez az ország alapból betegséget okoz. Külföldre megyek majd, amikor itt beüt az igazi krach, mert be fog az már látszik. Dolgozom a felsőfokú angolon, jövőre megcsinálom, onnantól pedig orientálódom külföld felé.
2022. dec. 20. 13:12
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
Ja és 6-os vagyok 32f
2022. dec. 20. 13:13
 8/24 anonim ***** válasza:
34%

#5 ! Jogos :D De azt azért írtam bele, mert szerintem ha flow-ba kerül és nem feszül be, hanem él és megpróbálja megtalálni a jó dolgokat illetve, amik őt boldoggá teszik, az bevonzza a párkapcsolatot is. Nem bizti, hogy másnapra, de hosszútávon tuti :)

Nem egyszerű amúgy ilyen felfogásra, életre váltani, de egy szakember (akihez elmenni abszolút nem ciki) simán segít.

4-es voltam :)

2022. dec. 20. 13:17
 9/24 A kérdező kommentje:
#8-as: voltam szakembernél, többször is.
2022. dec. 20. 13:22
 10/24 anonim ***** válasza:
Hallgass ránk ingyen! Hosszú évekig benne voltam ebben a nyakig érő szrban, van némi “tapasztalatom” úgymond. 3-as
2022. dec. 20. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!