Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járatok már úgy, hogy a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járatok már úgy, hogy a randi partner nem úgy nézett ki a valóságban, mint élőben?

Figyelt kérdés
Megmondtátok neki, vagy mivel utasítottátok el?
2022. dec. 18. 11:31
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
4%

Ez is egy stratégia. Akit már rég nem dugtak meg, az törekszik a minél több match-re. Másrészt meg van, akit nem lehet jól fényképezni, mert nem fotogén.

Arra jó az egész, hogy élőben ha egy kicsit is tetszik, akkor valószínűleg megpocsékolod. Aztán vagy felhívod máskor is, vagy nem.

2022. dec. 30. 09:55
 42/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. dec. 30. 21:31
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyen, a pasit konkrétan nem ismertem meg kép alapján. Diszkrét 35 kiló többlettel csapatta a profiljához képest, olyan őrült szakálla és tekintete volt, mint valami sz.r vígjátékban és sosem éreztem még olyan intenzív takarodjunkinnen energiát. Udvariasan megittunk egy kávét, ha már hetek óta beszélgettünk, de fél óra után végleg besípolt a sorozatgyilkos-radarom és takarodtam onnan.
2023. jan. 3. 02:00
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk! Én azt nem értem, ha filterezett képeken megtetszik a csaj, nem gondoltok bele hogy élőben nem olyan lesz? Nem veszitek észre hogy csalódni fogtok? Csak azért kérdezem, miért nem randiztok olyannal akinek nem retusált a fotója. Lehet hogy kissé előnytelen, de nem buktok miatta.

A másik meg az, hogy miért nem kérdezitek meg hogy mikori a fotó? Talán el lehetne kerülni ezeket a felesleges köröket.

2023. jan. 3. 21:45
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
A képen a filtereket eléggé lehet látni. Egyébként pasik is használják, nagyon nevetséges.
2023. jan. 3. 22:19
 46/47 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz az olyan ,aki átveri a másikat
2023. jan. 18. 21:51
 47/47 anonim ***** válasza:
69%
Amugy tenyleg nem ertem, mert ongol. Nekem eddig altalaban azt mondtak, hogy jobban nezek ki, mint a kepeimen. Ha filterezett kepeket tennek ki, eleve boritekolnam a csalodast.
2023. jan. 18. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!