Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járatok már úgy, hogy a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járatok már úgy, hogy a randi partner nem úgy nézett ki a valóságban, mint élőben?

Figyelt kérdés
Megmondtátok neki, vagy mivel utasítottátok el?
2022. dec. 18. 11:31
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

1. Kiderült, hogy 10 évvel azelőtti képekkel társkeresőzik, amikor még 30 kilóval könnyebb volt és uszkve 20 foggal többe volt neki. Nem tartott sokáig a randi.

2. Letagadta a magasságát és még nálam is alacsonyabb volt, pedig én se nőttem nagyra a 160 cm-mel.

Mindkettőnek elmondtam az igazat, hogy ezért nem lesz folytatása.

2022. dec. 18. 12:44
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, koverebb volt mint a kepeken, tuti meghizott 1 ev alatt.

Nem lett tobb randi.

2022. dec. 18. 13:45
 13/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sokszor elnézem a nőket, akik amúgy ha szembejönnek velem, nem is úgy néznek ki mint a képeken, és arra szoktam gondolni, hogy micsoda csalódás lehet, egy ilyen nővel találkozni.

Amelyik 20 30 kilóval könnyebbnek tűnik képen, az már nem is nagy csoda :D

2022. dec. 18. 14:12
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

1,Kisebb volt a pasi,mint mondta.

2,Alig szólalt meg,itt meg regényeket írt.

2022. dec. 18. 16:13
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Neked volt ilyen randid kérdező? Férfi vagy nő vagy?
2022. dec. 18. 17:21
 16/47 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, és volt.

Minden képen napszemüveg volt rajt, élőben pedig nagyon kancsal volt.

Azóta már figyelmesebbb vagyok, és megnézek róla olyan képet is, amin nincs rajt szemüveg.

De ugyanez amit a nők körében látok, ezekkel a filtetekkel. Egy kevés módosítással nincs baj, valamennyi jó ha van rajt, de amikor fel sem lehet ismerni őket, na az csúcs

2022. dec. 18. 18:19
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Még a kezdetekkor volt ilyen. Felülről lőtt szelfik, enyhe szűrő, egész alakos kép nyista.

Alapból nem volt az esetem, de a képek alapján láttam benne fantáziát. Egy kicsit ismerősnek tűnt, de gondoltam, átlagos arc, ilyen nőből elég sok van.

Találkozáskor kiderült, hogy munka kapcsán ismertük egymást látásból. Nem tetszett a nő külsőleg sem, és sajnos nagyon nem egy húron pendültünk.

2022. dec. 19. 06:21
 18/47 A kérdező kommentje:

Itt amúgy még az a jobbik eset, hogy alapból sem volt annyira az eseted.

Na de amikor úgy vannak szerkesztve, hogy amúgy elhinni, hogy úgy néz ki, azért az nem szép dolog :D. Ha találkozok valakivel, megközelítőleg azt az arcot, testet, várom személyesen is

2022. dec. 21. 06:57
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Én a #8 vagyok, na én pont így jártam a sráccal, annyira az esetem volt képeken...
2022. dec. 21. 08:00
 20/47 NTBS ***** válasza:
24%
Igen. Kapcsolat lett belőle. Az esélyt mindenki megérdemli.
2022. dec. 21. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!