Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek: ismerkedéskor bénítóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek: ismerkedéskor bénítóan, lehangolóan hat, ha kiderül a partner férfiról, hogy bölcsész végzettségű?

Figyelt kérdés

Induljunk ki abból, hogy emberünk tanult szakját hasznosítja hivatásában, 8 órás állásban, nem a McDonalds-os verzió áll fenn...

31F

2022. nov. 7. 22:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Én kedvelem a bölcsészeket
2022. nov. 7. 22:22
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Na jó, de pontosan milyen szakon?
2022. nov. 7. 22:50
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Volt bölcsész pasim. Tök jó volt vele minden, szóval bevállalnám még egyszer.
2022. nov. 7. 22:52
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Nálam előny, mert én nem szeretem a kockákat.
2022. nov. 7. 22:55
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretem a bölcsészeket, főleg ha jó beszélgetőpartner:)
2022. nov. 7. 23:01
 6/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem feltétlenül. Semmi bajom a bölcsészekkel, pedig mérnökinformatikus végzettségem van. Viszont az ilyen delíriumos művészekből fixen nem kérek. Nem egy ismerősöm van (szerencsére zömével nők, akik nekem amúgy sem célközönség), akiknek az egész élete egy ködös álomvilág, amiben csak úgy súlytalanul léteznek, ronda köcsögöket csinálnak, amit az atyaisten sem venne meg (azért adják ajándékba minden ünnep alkalmából), festegetnek, kortárs íróskodnak és tényleg a kutya sem kíváncsi rájuk, mert az anyjukon kívül senki sem tartja őket tehetségesnek, de ezzel töltik az idejük nagy részét valaki mellett (szülő vagy partner) aki eltartja őket. Na, hát nekem ez bicskanyitogató. Most az, ha valakinek van egy tisztességes nyelvszakos diplomája vagy normális munka mellett a saját pénzén próbál szárnyat bontogatni, mint színész, zenész, akármi, az teljesen rendben van. Nem lesz attól valakinek értelmetlen a létezése, mert alulfizetik. Elég sokan vannak itthon, akik nem kapnak annyit, amennyit a munkájuk hasznossága alapján érdemelnének. Valahol a felelősségvállalás és az önellátás mentén húznám meg a hatart.
2022. nov. 8. 04:29
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Én jobban kedvelem a bölcsészeket, mint az arrogáns, önimádó, egysíkú mérnököket és informatikusokat. Azok azt képzelik, hogy a fizetésük miatt ők már az egész világ felett állnak és az emberiségnek térdre borulva kellene a kegyeikért könyörögni. A bölcsészek és a társadalomtudományisok sokkal jobbak az emberi kapcsolatok terén.
2022. nov. 8. 07:43
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

És aki mindkettő? :D

2022. nov. 8. 07:51
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Mindkét területen végzett? Az ritka kivétel lehet. A mérnökök és az informatikusok túl tökéletesnek tartják magukat ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak náluk alacsonyabb rendű fajokkal.
2022. nov. 8. 07:56
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Szívesen reagálnék mindegyikre, mert mindről eszembe jutott valami. Talán majd egyenként, listaszerűen, hátha célba ér.

6# Ismerem a vázolt karaktereket! Az a döbbenetes, hogy egy jó drágán kapott művész diplomától még az önbizalmuk is tetemesen megnő. Mindenesetre inkább a művészeket vélem felfedezni a leírtakban, nem a bölcsészeket. Persze van átfedés. Utolsó soraid egyenesen megnyugtattak.

2022. nov. 8. 08:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!