Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek: ismerkedéskor bénítóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek: ismerkedéskor bénítóan, lehangolóan hat, ha kiderül a partner férfiról, hogy bölcsész végzettségű?

Figyelt kérdés

Induljunk ki abból, hogy emberünk tanult szakját hasznosítja hivatásában, 8 órás állásban, nem a McDonalds-os verzió áll fenn...

31F

2022. nov. 7. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsi voltam, én társadalomtudományi területről mentem át informatikaira (mindkét területen van diplomám), mert a kutatások során alkalmazott módszertanhoz jobban ragaszkodtam, mint az általa vizsgált területhez. Aránylag sok szociológia, pszichológia szakost ismerek, aki elemző vagy ux vonalon kötött ki végül. Akinek vonzó a társadalomtudományi kutatási terület, annak túl sok lehetősége nincs, hacsak nem informatikus legalább egy kicsit. Vagy kicsit jobban. :) Bár lehet, hogy a kutatók/ex-kutatók külön fajnak számítanak, én kifejezetten befogadónak és sokszínűnek tartom a szakma ezen területén tevékenykedőket, pedig ismerős számomra is a mérnöki arrogancia a szakmában. Sokszínű alatt főleg az előtanulmányokat értem.
2022. nov. 8. 08:06
 12/22 anonim ***** válasza:
11-es, szerintem Te a kivétel lehetsz és nem a szabály. :-) Az öntelt kocka sztereotípiát ne vedd magadra. ;) 4-es voltam.
2022. nov. 8. 08:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is kivétel a 11-es, pedig jó lenne, ha több ilyen ember lenne. Nem kéne belerúgni a másikba, csak mert nem azt végezte, vagy kevesebbet keres.
2022. nov. 8. 08:13
 14/22 anonim ***** válasza:
8%
Jobb ha diplomaja sincs !
2022. nov. 8. 09:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Bölcsész vagyok, normális állásom van, nem bölcsész végzettséggel, de általában amikor megtudják hogy hol végeztem otthagynak mint a huzat, tudják hogy most hiába van normális állásom nem érek annyit mint mondjuk egy ügyvéd egy orvos, egy mérnök vagy akár egy tisztességes szakmunkás. És teljes mértékben igazuk is van, én is megvetem magam a végzettségem miatt.
2022. nov. 8. 10:07
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem, inkább üdítően hat. Én is bölcsészetudományi területen végeztem, ahogy a párom is.
2022. nov. 8. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen és kihagytam egy T-t az előbb a bölcsészettudományiból. Mielőtt egy sasszemű kommentelő beolvasna. :))
2022. nov. 8. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is bölcsész vagyok, ezért nekem szimpatikus is lenne, hogy valószínűleg lenne bennünk közös vonás (azért a reáldiplomásokat meg a nem végzetteket sem szűröm ki automatikusan, de ott azért kétesélyesebb, hogy személyiségre, érdeklődési körre mennyire passzolunk). Nyilván van az a típusú bölcsész, aki miatt élnek ezek a sztereotípiák, tőlük az Isten mentsen (ez a tipikus "elmentem vmi alibiszakra, amin nem kell sokat tanulni meg nincs benne matek, mert a szüleim addig tartanak el, amíg tanulok / mert egyetemi bulikra akarok meg menni meg kedvezményeket a diákigazolványra", "elmentem olyan bölcsész szakra, amire baromira nincs kereslet, és utána kutyázok mindenkit, amiért nem kapok kutatói munkát meg jól fizető egyetemi / irodai munkát, és csak a SPAR-ba vesznek fel"... meg aki arra büszke, hogy annyira bölcsész lélek, hogy egy csekket nem tud feladni, mert az már túl gyakorlatias dolog neki).
2022. nov. 8. 12:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért elég vicces lenne, hogy én itt készülök magyar-matek szakos tanárnak és élből utasítom el a bölcsészeket. :D

Egyébként meg nem csak a végzettségből áll az ember. Ha van miről beszélnünk, vannak közös dolgaimk, akkor adok egy esélyt a dolognak, ha kölcsönös a szimpátia.

2022. nov. 8. 15:25
 20/22 A kérdező kommentje:
7# iszonyat megismerkednék veled, ha hölgy vagy és nem 42 éves hanem 27 vagy 25 vagy 28 vagy 29.
2022. nov. 13. 21:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!