Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járatok már úgy, hogy a randi partner nem úgy nézett ki a valóságban, mint élőben?
Hát ez mi hogy valóságban mint élőben? Az nem ugyanaz?
Mindegy biztos elírás és képek akart lenni.
Szóval én mindig így járok, a képeken kétdimenziós, a valóságban meg 3. Ez borzasztó.
20 filtert ratenni ami amugy levagos mert olyan arca lesz az embernek rajta mint a baba popsi a valosagban meg elhanya magat a masik fel.'
Ugyanezt látom, semmi bőrhiba, kisebb ránc, valami ami mutatná, hogy az a kép a valóságot tükrözi, és ezzel ismerkedni, hát nem tudom,sokszor a szeme színe is más a filterek miatt.
Én is azzal értek egyet, aki azt írja, hogy becsapás, és aki így hazudik, hogy legyen esélye, és már ezzel indít, nem érdemel esélyt
általában jobban néztek ki a nők az életben mint képen, az egyikük mondta is, hogy direkt küld sok évvel korábbi képet, mert aki azt elfogadja, az nem a külseje miatt akar vele lenni.
Egy olyan eset volt, mint itt többeknek, hogy 4 évvel korábbi képet küldött egy jóalakú nőről, a randin pedig megjelent egy molett nő. Ez egy egész hétvégére tervezett randi volt, és a plusz súlyok ellenére egész jól elvoltunk pénteken és szombaton, viszont vasárnap reggelre totál megfagyott a hangulat. Utólag jöttem rá és raktam össze, hogy az volt a hiba, hogy nemigazán adtam jelét annak, hogy bejön nekem.
Pedig, ha ezt az átverést félretesszük (és azt, hogy vasárnap már minden idegesített benne-nyilván éreztem az ellenséges hangulatát és viselkedését), akkor egyébként hozzáállásban, stílusban, humorban, jövőképben teljesen bejött a nő.
Kérdező, igen az volt, de péntek este már nem volt hova mennem, így azt gondoltam, bunkó módon megalszom nála és szombat reggel közlöm, hogy nem erről volt szó.
Csak közben elkezdtünk beszélgetni, az nagyon összhangos volt, és láttam pizsamában, amennyire visszaemlékszem, abban már nem volt olyan molett. Nem lett normál alakú, - de most hasraütök, mert így nyilván nem lehet egzaktul megállapítani - az első látásra 15-20 kg túlsúly "csak" 5-10 kg túlsúly volt normál testhez álló pizsamában.
Valószínűleg e kettős hatásra folytattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!