Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet becsajozni ebbe a rettenetes férfitöbbletbe?
Elmentem egy swinger clubba de ott is csak azt láttam hogy milyen nagy férfitöbblet van. Hiába tagadják a gyakorisok!
2-3 csaj az se túl szép azt körülöttük vagy 10 lapátállú chad taposta egymás lábát, a normális pasik meg a csajok közelibe se kerülhettek.
13.
Sasjóska mosolyogva néz le a szellemi örökösre.
elmondom hogyan lehet becsajozni:
először is, nagyon le kell adjad a szintet és még akkor is le kell menjél kutyába, puncsolnod kell, bele kell menned para helyzetekbe és állandóan oda kell tartani a pofád hogy a nők belerúghassanak ha úgy gondolják.
Utána lehet h a nők kezdenek neked puncsolni meg követelőzni hogy vedd már észre, hogy MINDENT meg kell adnod nekik (értsd: vedd el feleségül meg ilyenek)...persze ha nem tudod magadtól hogy neked ez lenne a legjobb (bár nyilván nem érted hogy mi lenne neked ebben az üzlet) .... nos akkor megint csak te vagy a hülye.
A nő úgy gondolja hogy ő nem lehet a hibás, és nem lehet felelős. Következésképpen a fószer az.
Köszönjétek meg a külföldi kanoknak hogy kivitték innen a sok nőt. Rengeteg angol kollégám van aki amikor megtudja, hogy magyar vagyok, egyből rávágja, hogy a felesége is magyar. Hoppá.
De azért imádjuk a turizmust, kedvenc iparágunk.
Istenkém, hogy mennyi csalódott nőgyulolo van itt.
Nem utolsó képzeld el nem úgy kell csajozni.
Először is tudomásul kellene venni, hogy nem minden nő egyforma és talán ha nem a fullos csajokra áhítoznátok feszt vagy az átlagos lányoknál nem bunkó, buta módon indítanátok akkor lenne eselyetek.
De mivel tele vagytok keserűseggel, vagy akár olyan buták vagytok mint a sötét éjszaka így nem lesz barátnőtök. Sőt ha akad is az is előbb utóbb pattint, mert észreveszi, hogy milyen luzerek vagytok. :)
miről beszélsz EMBER?
megint azt kezded magyarázni hogy a férfiak a xarok. Mert hát gondolom ez LOGIKUS.
Ja de értem....a nőknek JÁR a jóképű férfi, de az átlagos férfi (=csúnya) meg tudja a helyét és hozza le a csillagokat és legyen megbízható támagatója az "átlagos" nőnek.
Csak a problémát nem veszed észre: az átlagos nőnek nem kell az átlagos férfi.
És nem, nem megyünk oda bunkó módon. Az igazság az hogy a jóképű KAN-ok odamehetnek bunkó módon és jaj de vicces meg menő, az átlagos férfit meg kioffolják ha odamegy és köszönöm vagy csak megszólitja akárhogyan a nőt.
Persze te OTT voltál és tudsz mindent.
NŐ = ISTENNŐ
férfi = büdös csicska
KAN = ISTEN
értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!