Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb kellett adnotok igényeitekből, hogy találjatok partnert, ha igen akkor miből kellett, ha nem akkor magatokat fejlesztetéttek vagy jött magától?

Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi, de nők is nyugodtan válaszolhatnak.
2022. dec. 12. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
nem kellett.
2022. dec. 12. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Mások szerint jók voltak, nekem nem, mert magas volt az igényem. De a csúnyácskábbak odaadobbak voltak az ágyban.
2022. dec. 12. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

nyílván igen, ha társkeresőn próbálok ismerkedni.

Élőben sokszor találtam bombacsajt, akinek szintén bejövök.

Tudod miért? legalább élőben látják, hogy milyen az ember...

2022. dec. 12. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Jött magától, amikor abszolút nem számítottam rá. Igényeim nem nagyon voltak, hiszen többnyire lehetőségem sem előtte. Szóval szerencsén múlott a dolog. De ez is már nagyon régen volt azóta semmi.

A legtöbb embernek nem hiszem, hogy azzal lenne problémája, hogy túl nagyok az igényei... Szerintem senki nem úgy próbál ismerkedni, hogy visz egy listát magával, hogy a másiknak milyen kritériumoknak kell megfelelnie. Egyszerűen csak vagy bejön a másik ember vagy nem. Nincsenek igények valójában, akinek meg vannak akkor az azt jelenti, hogy akivel ismerkednik/próbélkozik valójában nem tetszik neki igazán.

2022. dec. 12. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Jaj, ezek az igények! Ezek miatt lesztek vén csoroszlyák!
2022. dec. 12. 17:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Miért vannak ennyire lepontozva a válaszok? 🤷

#4 Vagy tetszik valaki vagy nem ezt én is így fogom fel. Mindig is furcsáltam ezt az igény lejjebb, feljebb adást, mert úgyis azon múlik minden, hogy szimpatikus, vonzó a másik vagy nem. Hova kellene lejjebb adni? Senki se akar olyan partnert aki se nem szimpi, se nem vonzó és az egyedüllét is jobb, minthogy elmondhassák magukról, hogy van párjuk, de csak kinlódás az egész.

2022. dec. 12. 18:46
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Általában ha az ember p. jobb munkát szeretne, azért dolgozik: tanul valamit, vagy elsajátít egy új nyelvet, új szakot elvégez stb.

Nyilván, ha valaki egy bizonyos szintű partnert szeretne bevonzani, akkor nem azt kell kérni h az az ember adjon le az igényéből, hanem nekem kell azon dolgoznom, hogy annak a típusnak kívánatosabb legyek. Nem tudom, sztem ez baromi egyszerű és logikus, de hát sokaknak annyira nem esik le :D

Hol igazságos az bárkivel szemben is, hogy egy olyan partnertől várom el, hogy hozza azt, ami amúgy nekem a vágyam, aki nem tudja hozni azt? Nem mondhatom azt, hogy jó, hát nekem a szőkék tetszenek, de szőkéből kevesebb van, akkor inkább randizok barnával, aztán meg puffogok, vagy ami még rosszabb,majd őt kritizálom, hogy miért nem szőke. Nagyon triviális példát hoztam, de azért remélem érződik a lényeg.

2022. dec. 12. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

" hanem nekem kell azon dolgoznom, hogy annak a típusnak kívánatosabb legyek"

Milyen típusnak? Tegyük fe lvalakinek bejönnek a szőke, magas, kék szemű lányok. Honnét tudod, hogy ennek a típusnak milyen férfiak tetszenek? Vagy ez valami univerzális kódexben le van írva, hogy az ilyen nők csak és kizárólag ilyen meg olyan férfiakkal ismerkednek?

Csak ha magamból indulok ki akkor is egyértelmű, hogy ilyen szinten nem lehet általánosítani, annyi féle típusú, kinézetű és személyiségű nő tetszett már...

2022. dec. 12. 21:14
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

Nem kifejezetten a hajszínről beszéltem, de szerintem ez elég egyértelmű, a példát az egyszerűség kedvéért hoztam fel.

Pl ha valaki szereti a csinos, magára igényes, elegáns nőket, akkor ne csodálkozzon, ha azoknak nem elég az, ha valaki sétálni viszi őket randizni...

Ha valakinek empatikus, érzelmileg intelligens és önazonos partner kell, akkor ne csodálkozzunk, ha egy teáskanálnyi érzelmi odaadásnál többet vár el a partnerétől stb.stb.

2022. dec. 12. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
Sose add le az elvarasodat. Mindig onfejlessz!!! Az átlag feletti nők is bőven alacsony szinten vannak, és a női természet a dráma generalásról szól, ha lentebb adsz véged, elszivja az eroforrasod és a figyelmed, tőled várja h oldd meg az életét mert te vagy a férfi és semmit nem ad vissza!!!
2022. dec. 12. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!