Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mások is vannak így, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak így, hogy nem tudnak mit kezdeni az életükkel, nem érdekli őket semmi?

Figyelt kérdés
Sima átlagos 37 éves férfi vagyok, átlagos nettó 300 ezres bérrel egy keleti megyeszékhelyen. Van egy kis, 20 milliós panellakásom, ott élek. Nem törekszem jobbra, mert magamért nem érdekel a dolog. Van egy 9 éves autóm, ami jól működik, elvisz A ból B-be, van egy 170 ezres nagy tv-m, amin filmeket nézhetek, van egy 160 ezres laptopom, amin dolgozhatok. Van egy 200 ezres telefonom, ami mindenre elég, amire szükségem van. 100 ezer a havi törlesztőm a a lakáshitelre, havi 70 ből megvan a kajám. 50 egyébre kijön, pl rezsi, egyéb számlák. Marad minden hónapban 80 ezer, amiből lehetne néha kikapcsolódni, de egyedül sehová sem megyek, csak a 4 fal. Se barátnő, se barátok (messze élnek). Így 70 ezret inkább félreteszek váratlan kiadásokra, ha valami elromlik (autón mindig kell valamit javítani úgyis). Ez lenne az élet? Egyedülállók, nektek milyen céljaitok vannak, akiknek már úgymond ,,mindenük megvan,, egy normális, átlagos élethez? Mindenből többet, jobbat, egymagadnak?
2022. dec. 11. 16:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nagyjából nálam is ugyanez a helyzet.

Úgy kb. 27-28 éves koromra szerteszéledtek a barátok, közelebbi családtagok.

Vagy elmentek külföldre dolgozni és lakni, vagy itthon költöztek el másik városba munka miatt, vagy a barát/barátnőjükkel költöztek össze máshol....

rokonokkal kb. ünnepnapokon, alkalmakkor találkozunk, barátokkal még ritkábban....

csupa férfi kollégám van csak meg 1-2 idősebb nő, de ott is gyerekek vannak már. Max ilyen céges bulikra jövünk össze és mindenki éli az életét azon kívül.

Saját házam azért van mert sajnos 36 éves koromra szüleim meghaltak így örököltem.

8-10 évvel ezelőtt még sikerült neten ismerkednem, de már ott sem jön össze semmi, hatalmas a piac :)

Még próbálkozok de feleslegesen.

Szóval úgy telnek a napjaim....

2022. dec. 11. 16:49
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen így vagyok. Elfáradtam a korán kezdett élettől .. nincs semmire energiám .
2022. dec. 11. 16:51
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vagy rossz helyzetben szerintem. Másnak ennyit se sikerűlt össze hoznia.
2022. dec. 11. 16:52
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így.
2022. dec. 11. 16:53
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit jobbak a körülményeim. Nyugi van, senki nem zargat, nyugodtan melózok, meg élvezem a 19 fokot (végre, nem szeretem a meleget) és simán eléldegélek. A céljaim teljesítve, ellenség sehol. Nyugi van.
2022. dec. 11. 16:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem panelom sincs.
2022. dec. 11. 17:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
hát nem akarok farokméregetést, de nekem 34 évesen egy 30 millás újépítésű lakásom van, ami 6 év törlesztőre csak 35ezer forint lesz/hó. Azért lesz, mert jövő év elején lesz átadás. Annyi, hogy nem nagy. 37nm2, de nekem bőven megteszi legénylakásnak. Némi szerencse és 10 év mamahotel a 300 nettó pipa. Viszont törekszem rá, hogy jobb legyen, ezért ez is egyfajta cél.
2022. dec. 11. 17:21
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
de nem ez volt a kérdés
2022. dec. 11. 17:23
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenem megvan,jó kocsi,telefon,kéró. csaj nem kell,családot nem tervezek soha
2022. dec. 11. 17:26
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Azert erzed magad igy, mert egyszeruen nem futja tobbre. Egy csaladhoz, gyerekhez ennel tobb kell es ezt te is tudod. Igazabol a fejlett orszagokban ez huzza vissza a szaporodast, nincs penz csak annyi hogy megelj.
2022. dec. 11. 17:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!