Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mások is vannak így, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak így, hogy nem tudnak mit kezdeni az életükkel, nem érdekli őket semmi?

Figyelt kérdés
Sima átlagos 37 éves férfi vagyok, átlagos nettó 300 ezres bérrel egy keleti megyeszékhelyen. Van egy kis, 20 milliós panellakásom, ott élek. Nem törekszem jobbra, mert magamért nem érdekel a dolog. Van egy 9 éves autóm, ami jól működik, elvisz A ból B-be, van egy 170 ezres nagy tv-m, amin filmeket nézhetek, van egy 160 ezres laptopom, amin dolgozhatok. Van egy 200 ezres telefonom, ami mindenre elég, amire szükségem van. 100 ezer a havi törlesztőm a a lakáshitelre, havi 70 ből megvan a kajám. 50 egyébre kijön, pl rezsi, egyéb számlák. Marad minden hónapban 80 ezer, amiből lehetne néha kikapcsolódni, de egyedül sehová sem megyek, csak a 4 fal. Se barátnő, se barátok (messze élnek). Így 70 ezret inkább félreteszek váratlan kiadásokra, ha valami elromlik (autón mindig kell valamit javítani úgyis). Ez lenne az élet? Egyedülállók, nektek milyen céljaitok vannak, akiknek már úgymond ,,mindenük megvan,, egy normális, átlagos élethez? Mindenből többet, jobbat, egymagadnak?
2022. dec. 11. 16:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

" Az a baj, h a legtöbb ember mástól várja a boldogságot."

Valóban így van, de mint írtam nekem pl. vannak barátaim és elég sok időt is töltök velük. De a legtöbben inkább otthon tespednek vagy nagyon nehéz összeszervezni közös programokat. Kondizni is haverokkal jártam, túrázni is, bringázni is.

Illetve azt még hozzátenném, hogy nem mástól várom a boldogságot, de az akkor is tény, hogy életem legszebb időszaka az a 3 év volt számomra míg volt barátnőm. Se előtte se utána soha nem voltam annyira boldog és éreztem magam úgy, hogy minden sínen van az életemben.

2022. dec. 11. 21:17
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Ha valakinek sínen van az élete azt inkább karrierre és anyagi javakra értik. Értem a kérdezőt is én is megválogatom kivel állnék össze. Évek munkája volt a lakás, de legyünk őszinték magunkkal. Nemsok embernek jön össze saját keresetből lakás. Főleg egy nőnek. Nem azért, mert butábbak, csak nem úgy viszonyulnak rengeteg dologhoz, mint a férfiak. Mi előrelátóbbak vagyunk, mint a nők és tervezünk. Ezzel szemben a nők többnyire ösztönlények és a jelen érzelmeik váltják ki az aktuális viselkedésüket. Ezért nem lehet őket megérteni. Mintha egy állatot próbálnál meg mindennap újra befogni, mert megszökött. El kell neki magyarázni mi miért van, miért nem költhetünk többet. Ezt úgy nagyjából mindennap, vagy heti rendszerességgel. Ha már veled él pár hónap és el is feledkezik, hogy a lakásodban él. A magáénak érzi és átalakítja kedvére. Ez a nagy büdös helyzet.
2022. dec. 11. 21:46
 23/27 anonim ***** válasza:
43%
22 😂😂 mégis a férfiak többsége életképtelen.
2022. dec. 11. 23:17
 24/27 anonim ***** válasza:
23 sajnos nem ezt látom :(
2022. dec. 12. 01:13
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem csak a vagyon jelenti azt, h kinek mennyi élete van.

Latos, sokszor akivel van nem tud mit kezdeni magával.

Anno beszéltem elég sok pasival...hobbi:film. Semmi sem érdekli.

2022. dec. 12. 07:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Azok szoktak végül elkezdeni inni akiket nem erdekel semmi. Pedig attól csak még jobban megrogy az ember.

Ne áltassuk magunkat, a parkapcsolatban levők sem boldogak, nagy szazalekuk, de nem tudnak vagy mar nincs erejük, motivaciójuk kilepni. Újra kezdeni mindent, szétosztani a vagyont amit sokaig gyűjtöttek, nem mindenki vallaja be. A megszokas tartja össze a kapcsolatokat legtöbbször, nem a szeretet. Ismerek par egyedülalló nőt, ők meg mar azt szokták meg, hogy nem kell alkalmazkodni, kialakult egy eletforma, gyereket mar nem akarnak, de igy is elvannak úgy latom, eljarnak barátnőzni, túrazni, dolgoznak. Viszonylag kiegyensúlyozottnak tűnnek.

2022. dec. 12. 07:59
 27/27 anonim ***** válasza:
"Nemérdekel semmi.. én vagyok a legjobb mc!" https://www.youtube.com/watch?v=B7-AqB-01-8
2022. dec. 12. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!