Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mások is vannak így, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak így, hogy nem tudnak mit kezdeni az életükkel, nem érdekli őket semmi?

Figyelt kérdés
Sima átlagos 37 éves férfi vagyok, átlagos nettó 300 ezres bérrel egy keleti megyeszékhelyen. Van egy kis, 20 milliós panellakásom, ott élek. Nem törekszem jobbra, mert magamért nem érdekel a dolog. Van egy 9 éves autóm, ami jól működik, elvisz A ból B-be, van egy 170 ezres nagy tv-m, amin filmeket nézhetek, van egy 160 ezres laptopom, amin dolgozhatok. Van egy 200 ezres telefonom, ami mindenre elég, amire szükségem van. 100 ezer a havi törlesztőm a a lakáshitelre, havi 70 ből megvan a kajám. 50 egyébre kijön, pl rezsi, egyéb számlák. Marad minden hónapban 80 ezer, amiből lehetne néha kikapcsolódni, de egyedül sehová sem megyek, csak a 4 fal. Se barátnő, se barátok (messze élnek). Így 70 ezret inkább félreteszek váratlan kiadásokra, ha valami elromlik (autón mindig kell valamit javítani úgyis). Ez lenne az élet? Egyedülállók, nektek milyen céljaitok vannak, akiknek már úgymond ,,mindenük megvan,, egy normális, átlagos élethez? Mindenből többet, jobbat, egymagadnak?
2022. dec. 11. 16:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen oké, mondjuk én a helyedben tartanám a kapcsolatot barátokkal, heti 1x lehetne találkozni és kész.
2022. dec. 11. 17:43
 12/27 A kérdező kommentje:
Nekem még 8 millió hitel van a 20 ból. Nyilván nem volt egyszerű ennyi önerőt sem összespórolni egy mediános fizuból, aki nem mérnök, orvos vagy IT-s. De ez van, annyira nem zavar. Sokkal jobban a motiváció hiánya, pl beíratkoztam egy infós foszos 2 éves képzésre, de egyszerűen nekem nem megy ez a progamozás dolog. Nem szeretem. Frusztrál, hogy órákig a gép előtt kell ülni és vadászni a kódokat, programkörnyezetet és nyelvet tanulni. Alapból nem vagyok műszaki emberke.
2022. dec. 11. 17:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak érdekel valami?
2022. dec. 11. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan vannak így, konkrétan én is elég régóta ezt érzem.

Pontosabban miután szakított velem a barátnőm.

Valahogy "rá terveztem" el mindent, de nyilván a szakítás elég rendesen kereszülhúzta a számításaim. Azóta nem igazán tudom mi célt találhatnék magamnak. Elvagyok, nem panaszkodom, szerintem a magyar lakosság jelentős része örülne annak ha olyan kényelmesen élhetne, mint én (vagy mint te).

Én 2 éve örököltem egy lakást, de szüleimmel élek, szóval a lakás ki van adva albérletbe. Egyedül nem láttam értelmét eköltözni, itthon meg semmi vizet nem zavarok és legalább van egy kis társaságom.

Mondjuk nekem vannak barátaim, haverok, akikkel jól elvagyok.

Munkám egy értelmetlen zsákutca, semmi előre lépési lehetőség, viszont cserébe eléggé láb lógatós, egy héten kb. az effektív munkám pár óra csak. A többit netezéssel, filmezéssel töltöm viszont szarul fizet. Mondjuk ha az effektív munkámra osztom le az órabérem, akkor nem rossz.

Örököltem egy balatonnál lévő telket egy nem től nagy, rossz állapotú, félkész épülettel, jelenleg az egyetlen célom valahogy felújítani ezt. Ezért tervezek jövőre egy-két évet külföldön melózni. A spórolással nincs porblémám, költekezni nem szoktam, ami megtetszik csak akkor veszem meg, ha tényleg úgy érzem szükségem van rá.

Értelmet az adhatna az életnek, ha lenne legalább lehetőségem ismerkedni nőkkel, lenne akiket érdeklek és engem is érdekelnek, netalántán egy komoly párkapcsolat, amiben lehetne torvább tervezni, mint házasság és családalapítás.

De mivel ilyen nincs, ezért nem nagyon motivál a továbblépés, minek hajszoljam az anyagiakat, ha úgysem fogom tudni semmilyen értelmes dologra költeni a pénzem?

Abban meg nem hiszek, hogy majd gyűjtögetek szorgalmasan, építgetem a karrierem, az egzisztenciám, házat veszek, autót veszek és akkor hirtelen betoppan valaki az életembe. Egyszerűen láthatatlan vagyo ka nők számára, szóval teljesen mindegy milyen anagyi hátteret fogok tudni felmutatni, akkor sem leszek vonzóbb.

Sajnos a külsőm is eléggé leromlott és nem hiszem, hogy javulni fog, inkább csak rosszabb lesz, ahogy öregszem.

2022. dec. 11. 17:56
 15/27 A kérdező kommentje:

,,De mivel ilyen nincs, ezért nem nagyon motivál a továbblépés, minek hajszoljam az anyagiakat"

Dettó

,,Sajnos a külsőm is eléggé leromlott és nem hiszem, hogy javulni fog, inkább csak rosszabb lesz, ahogy öregszem."

Ugyanez, már nem vagyok olyan, mint 8-10 éve. Most már csak 2-3 olyan nő írkál nekem, aki szívesen beköltözne hozzám, de egyik az, hogy nem az eseteim (én sem vagyok már jó pasi, de nyilván kell egy minimális vonzalom), másik az, hogy csak azért, hogy ne az anyjukkal, apjukkal kelljen lakniuk, ergó valamilyen szinten kihasználnának. Nekem meg már ehhez nincs kedvem, kihasználni sem szexért a másikat, ha nincs bennünk semmi közös. Ez jó buli volt 20-25 évesen, de 30-35 felett nagyon nem az én világom már, pláne nem olyan nővel, akit lehet egyszer ,,lefektetnék,, de másnap megbánnám.

2022. dec. 11. 18:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan állat, amit tartanál? Semmi sport, mozgás nem érdekel?

Munkatársakkal nem tudsz valami haveri kapcsolatot kialakitani?

Futás, túra... Foglalkozz többet a külsőddel pl.

2022. dec. 11. 18:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy bringát és tekerj le egy adott célpontig. AZtán egy újabbig. Ez nem csak azért jó, hogy sportolj, hanem gerjeszteni fog benned egyfajta célokat kitűző gondolkodást is. Ha a hétköznapok beszippantanak és ez zavar, akkor kikéne belőle törni és valami újat csinálni. Nekem mondjuk hiába lesz saját lakásom, a külföldi munkát is kipróbálnám. Nyelvtanulás miatt is. Idővel érdekelt a kamionozás. Magányos meló, de pont ezért lenne nekem való. Imádnám szerintem. Hasonló még a mozdonyvezetés, de a kamion mégiscsak szabadabb. Ne légy lusta markold meg otthon a súlyzót és használd. NAponta legalább fél órát.
2022. dec. 11. 18:37
 18/27 anonim ***** válasza:

"Vegyél egy bringát és tekerj le egy adott célpontig. AZtán egy újabbig."

"Futás, túra... "

"Nyelvtanulás miatt is..."

"Ne légy lusta markold meg otthon a súlyzót és használd."

14-es vagyok.

Az az igazság, hogy mindet kipróbáltam, de egyik sem vált be.

Bringázok most is munkába meg városon belül ide-oda, mondhatom, hogy ez a fő közlekedési mód nálam, de hosszabb távokra nem megyek már el. Amíg exemmel együtt voltunk sokat mentünk sok felé és én még utána is egy darabig, de aztán meguntam. Sok feltétele van a dolognak, főleg anyagi szempontból, fos biciklivel kín szenvedés és elveszi a zember kedvét nagyon hamar. Én anno szerelgettem saját magamnak a bringát, vettem hozzá alkatrészeket, cserélgettem a dolgokat rajta de ez is unalmas és frusztráló lett egy idő után, ráadásul anyagilag sem érte meg.

A túrázással ugyanígy voltam, szívesen mentem exemmel minden felé, aztán később haverokkal is párszor, de egyedül valahogy nem volt kedvem, motivációm hozzá.

Nyelvtanulsába is belefogtam, de azt is abbahagytam, szintén motiválatlanság miatt. Nem láttam különösebben értelmét a dolognak és nem volt elég kitartásom hozzá.

Az edzés, gyúrás is olyan dolog, ami csináltam anno még egyetem alatt, szintén haverokkal jártunk el edzeni, de manapság rohadtul nem lenne kedvem hozzá. Főleg ne megyedül, ráadásul nem érzem magaménak az ilyen közeget. Úgy gondolom én nem vagyok edzőterembe való, nem az én világom, ráadásul az ottani emberek sem az én társaságom...

Ez a legnagyobb baj egyébként, hogy az ember egyedül roahdtul motiválatlan és tényleg ezekben a dolgokban nem láttam, hogy miként tudnának segíteni.

2022. dec. 11. 19:30
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

18. Az a baj, h a legtöbb ember mástól várja a boldogságot. Más emberektől teszi fügővé az életet. Oké, kellenek kapcsolatok, de ha nincs is fel kéne találni magatokat.

Vannak pl túra csoportok is, nem kell egyedül menni.

Kondiba is csak csak lehet haverkodni és kapcsolatokat kialakitani.

Egy sporthoz vagx hobbihoz több kitartás kell.

De rengeteg sport van, kikell próbálni amit csak tudsz és majdcsak megtalálod azt, amibe jó vagy és hosszabb távon leköt.

Vagy mitudom én...motorozz, kezdj el Airsoftozni vagy mitudom én. Sokminden van.

Esetleg egy macska vagy bármilyen állat is jó vagy pl egy kutyával lehet sportolni is és közösségbe járni.

2022. dec. 11. 19:58
 20/27 anonim ***** válasza:
18 akkor neked a jogsit kéne megcsinálnod. én nem azért tekerek, mert nincs hanem azért, mert megtudom oldani a munkába járást busszal, vonattal is és sajnálnám rá a pénzt.
2022. dec. 11. 20:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!