Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik diplomás férfit akarnak, legfőbb oka ennek mi?
18: Dettó.:)
19: Gyárban dolgozom és természetesen nem tapasztalom azt, hogy mindenki ilyen lenne. Vannak kifejezetten "egyszerű" emberek mindegyik nem és mindegyik korosztály tagjai közt. Sőt, diplomások között is vannak, akik talán nem a "csöcsös" poénokon vihognak idétlenül, de igazán semmihez nem értenek, nincsenek valódi ambícióik sem, a lényeg a diploma megszerzése és az irodai munka volt. Még csak jobban sem keresnek, mint az átlag munkások. Mára már kiért a munkaerőpiacra az első generáció, ahol robbanásszerűen nőtt a diplomások száma. Ez pedig a minőségen is nagyon meglátszik.
"A környezet meghatározó. Hiába indul valaki nagyon jó kvalitásokkal, ha idomul a bőven szintje alatti közeghez."
Ezzel viszont szó szerint egyetértek. De szerencsére lehet találni olyan közeget, amibe beleillik az ember.
Legfőképpen azért mert nekem is van, a kérdező szóhasználatával élve "siker diplomám". Sajnos eddig, azt tapasztaltam, hogy akinek nincs az egy idő után kevesebbnek érezte magát, pedig okot nem adtam rá.
Nekem fontos, hogy feltudjak nézni a férfira, de ha már ez is alacsony önértékelési problémákat vált ki akkor esélytelen.
# 23
Neked ezek szerint volt olyan párod akinek nem volt diplomája és ezért önértékelési problémákat váltott ki belőle?
Nem akarok bunkó lenni, de szerintem egyszerűen túlbecsülik a képességeiket- mondom szintén diplomásként. (Tudom tudom, ők így szűrnék ki a valóban buta, igénytelen férfiakat)
Azért Magyarországon az átlag (humán) diplomás nő általában nem sokkal értelmesebb, mint mondjuk egy bolti eladó, jobb esetben tud angolul és van valami fogalma a világról. Ja, meg helyesírás- és szókincs-fétise van, aztán minden bonyolultabb dolgot magyarázhatsz el ötször neki, mert nem érti meg.
A nem diplomás programozó testvérem elhozott már párszor bemutatni ilyen mai „magabiztos, tanult” nőket, hát..a fejemet fogtam, némelyik annyira sötét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!