Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak diplomás férfiak egy takarítónötöl?
Nem vagyok különösen szép, max átlag. Jelenleg külföldön dolgozom. Érettségim van, meg egy elkezdett egyetemem, ami anyagi okokból maradt félbe. 5 nyelven beszélek, köztük 2 vilàgnyelv, folyékonyan. Irodai munkát kerestem/keresek, de még nem kaptam, így ideiglenesen elmentem vendéglátózni, mert kellett a pénz. Mi takarítjuk a boltot, és amikor észrevették, milyen szépen dolgozok, lefokoztak takarítónövè, alig vagyok a pultban.
Rengeteg téma érdekel, az irodalomtól a fizikáig, nyelveket tanulok és rengeteget olvasok, többnyire szintén idegen nyelven.
De ettöl függetlenül még mindig takarítónö vagyok.
Mégis valamiért rengeteg srác érdeklödik utánam, diplomások, mérnökök, informatikusok,akiknek akadna baràtnö a szintjükröl is.
Itt sokan írjàk, nem járnának mèg csak fodrásszal/eladóval/pincérnövel se.
Akkor hogy is van ez?
Itt
Úgy van, hogy tetszel neki és úgy vannak vele, hogy ha már dolgozol akkor nem belőlük akarsz megélni, hanem megpróbálsz boldogulni ahogy tudsz, ez pedig szimpatikus tulajdonság.
Most mondhatnám azt a szexista szöveget, hogy ezt egy nő úgysem értheti meg mert hasonlóról kb. nem hallani, de inkább nem (hoppá, kimondtam).
Amúgy az is lehet, hogy bejössz nekik és meg akarnak dugni, nem lehet pontosan tudni.
Persze, mert az értelmi szinted is rá van vésve a homlokodra, mikor dolgozol, ugye?
Még se vagy az ész magaslatán, ha azt hiszed, hogy a foglalkozás egyenlő pl. a végzettséggel, a nagyfokú intelligenciával, értelemmel és tájékozottsággal, meg műveltséggel...stb.
Az itteni "statisztikák" meg semmit se érnek!
4-es vagyok
bocsi, az egyik példát (végezettség) azt nem akartam bele írni, csak gyorsan írtam :(
bocsi még egyszer
Már megint te? Ne álmodozz.
Kommentelők..el ne higgyétek, amit mond. Pár hónapja volt két kérdése.. Az egyiknél még az orvos barátnő volt a vetélytárs, és érdekelte, hogy lehet-e esélye vele szemben. Másnap már együtt volt azzal a kedves mérnök úriemberrel. Közben a barátnő biztos hoppanált egy másik világba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!