Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan gyári munkások, segédmukások, akik nem akarnak a későbbiekben tanulni (érettségi, diploma, nyelvvizsga), de azért diplomás nőt akarnak? Ha igen, honnan vették az ötletet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 17:57
1/46 A kérdező kommentje:
*segédmunkások
2021. nov. 29. 17:57
2/46 anonim válasza:
Én nem értem. Mi ez a mánia?! Állandóan porondon van ez a kérdés. Hát (jobb esetben) senkire nincs rá írva hogy milyen iskolát végzett.
Elképzelem a szitut. Elmegy az ember buliba, kiszúr valakit a tömegből, és nem vad udvarlásba kezd, hanem első kérdés, van diploma? Ha nincs már itt se vagyok.
Vagy hogy?
Mai világban örül az ember ha talál valakit aki megbecsüli, tiszteli.
4/46 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekelne, hogy aki iskolázatlan, és úgy is akar maradni, az honnan a francból veszi az ötletet, hogy nála magasabb szintű emberrel akar összejönni? Időnként látom ezeket a segédmukásokat, nagyon alpári, proli stílusuk van, főleg, ahogy fütyülgetnek a nők után.
2021. nov. 29. 18:05
5/46 anonim válasza:
4: Talán mert alapból nem úgy állnak az élethez, hogy bármelyik ember "magasabb szintű" bárki másnál. Nem ennek kellene számítani.
6/46 A kérdező kommentje:
Ők is vihetnék többre, és lehetnének. Egy 25 éves segédmunkást mi akadályoz meg abban, hogy megcsináljon egy B2-es nyelvvizsgát, leérettségizzen, majd szerezzen egy alapdiplomát?
Ha otthon lakik, és a pénzt leteszi magának, fordíthatná tanulásra is.
2021. nov. 29. 18:18
7/46 anonim válasza:
6: Diplomásként mondom, hogy annyira nem egyszerű ez. Nem csak akarni kell. Sok embernek pont a nyelvvizsga miatt ragadt be évekre diploma, mert hiába van jó agya a számokhoz, nyelvérzéke nulla, nyelvvizsga szinte lehetetlenség sokak számára. Nem egyformák az emberek.
8/46 anonim válasza:
azert aki 2021 ben, amikor a csapbol is angol folyik, nem kepes osszehozni egy kozepfoku nyelvvizsgat, az nem nagy eszleny. nagyon helyes, h nyelvvizsgahoz kotik a diplomat.
9/46 anonim válasza:
A két diplomámmal mondom, hogy hagyd abba a felesleges provokációt és trollkodást, és kezdj magaddal valamit, mert nagyon unalmas vagy.
10/46 anonim válasza:
Volt melóhelyemen több ilyen pár is volt. Igaz, ott a "melós srácok", 2 műszakban kerestek 400-at, 8-10 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!